» »

Lomljenje CD v CD enoti

Lomljenje CD v CD enoti

genni ::

Mojmu šošolcu je v TEAC CD-540 (40x) enoti počil cdrom. cdrom ima ob robu praske(kake 0.3 mm) in in ga je po polmeru razpolovilo(zdaj je kakor uhan). Sranje pa je, da mu je uničilo Need for speed 5 Porsche

Kako gre vam ?
  • odklenil: Primoz ()

Yohan del Sud ::

Ja kaj še nisi slišal za selotejp? Pol moji cedejev je zaselotejpanih, pa čist kul dela, samo včasih kaj škripa, pa moram malo WD-ja not našpricat.

Heh. Resno. Morda mu ga bodo zamenjali v štacuni, kjer je kupil. Če je kupil od pirata, bo verjetno težje, četudi zna tudi ta breplačno zamenjat disk, če ga lepo prosiš.

rc-car ::

Meni je (ze dolgo nazaj) CD-ROM unicil original CD Grim Fandango, ker ga ni ustavil ampak je polno vrtecega izvrgel. Potem se je CD vrtel se malo po pladnju pa malo po tleh.. in seveda potem ni vec delu zarad prask..
Niso pa nikjer hotl zamenjat, niti tam kjer sem spil kupu, tam kjer sem pa CD-ROM kupu so pa rekl da se to preredno dogaja.. :\
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

||_^_|| ::

pr nam je zadnič v učilnici v enmu računalniku razfukal en CD (nevem kva zaen je biu). ampak ga je tolk razgnal da je tut vratca od enote odtrgal pa notranje poškodbe so ble tok hude da je na kraju nesreče preminul. Šlo je pa za TEACa, nevem ker model.

chucki ::

zakaj vsi hvalte teaca če mate pa same probleme z njem?????????? teac SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Eschelon ::

Poba naj se registrira kot lasnik igre pri izdelovalcu in takoj zamori customer supportu. Se bo dalo zmenit za nov CD (najbrž bo moral en del plačat, samo veliko manj kot za cel špil.)

tha_man ::

chucki, saj ni kriv Teac ampak razpokani cd-ji. Večino pa razturi v Teacu zato, ker ima pač večina Teaca :D

Matek ::

Chucki, Samsung je sigurno najbolj kvalitetna firma cederomov, ne?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

matter ::

MEn je u pionerju 116 (dvd) razfakal cd. Biol je že od prej malo počen, in je med igranje samo počilo. Sedaj pa uporabljam tist software za pioneer, da dela počasneje.
Ampak mi dvd še zmer dela.

chucki ::

Chucki, Samsung je sigurno najbolj kvalitetna firma cederomov, ne?

vse je grajeno na klase B product!!!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Matek ::

Just joking:\
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Kaiser ::

Klasse B nima veze s kvaliteto, ce si to mislil!
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"

webcreator ::

Pioneer DVD je zakon, sam mi je pa tud CD že notr po polovici poču ... (je bil pa žnj CD ...).8-)
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

IR Babun ::

Sam ne mi rečt, da je Pioneer DVD zakon, no se sem tut jest mislu tko, dokler mi ni crknu (ne bere CD/DVDjev) in je bil ravno en teden izven garancije, ko sem ga odprl n spucal je delal še ene 14 dni, po pa ne več.;(( ;((
SCREW THE GOVERNMENT

webcreator ::

Mogoče pa ravno to k si ga "odprl in sčistu" ..., si vse sam naredu?>:D
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

genni ::

Mojmu drugemu šošolcu, ki ima samsunga 8x pa ga je tud razbil. Je po čitanju cd pritisnil na gumb za izvrž in se je odprl naenkrat. cd se je vrtel in ga je ko frizbi odneslo v steno, ker ga je razneslo. Pred 2 letoma :\
genni - gen ni !

Tic ::

jest mam 2 teaca-cd in cd-rw...in vse dela brazhibno...pečem pa smart buy(SMRT buy >:D ) cdje..
Aja..btw..en moj frend ma pionerja...pa je dubu čist nov cd od pirata, pa mu ni delal..pol dam pa jaz v mojega pa brez problema...
Kar se mene tiče teac biti ql
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tic ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lite on CDRW - problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
301937 (1444) jest10
»

Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
605873 (4866) ender
»

kateri cdrw zapisovalnik od teh???

Oddelek: Kaj kupiti
452095 (1533) Quickbeam
»

Ko vam v CD-ROM-u raznese CD...

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
272029 (2029) Brane2
»

Toshiba DVD/CD-RW vs. Teac 24x/10x/40x