Forum » Pomoč in nasveti » Boot Win XP Pomoc prosim
Boot Win XP Pomoc prosim
zk_eu ::
LP, zgodila se mi ej sledeča stvar, ko sem si nazai naložil WIN XP, mi je nekako čudno raporedilo particije, in sicer na particiji na kateri mam samo osebne stvari ipd, mi je daloo BOOT gor, na eno drugo pa sistemske datotek(win gorih), a se da ta BOOT nekako prestavit na drugo particijo.
Za odgovore se že vnaprei zahvaljujem
Za odgovore se že vnaprei zahvaljujem
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
solatko ::
Particije ti je naložilo pri instalaciji XP, kakor si jih označil. Če ti boot-a iz druge particije, potem si instaliral na to particijo. Rešitev je nova inštalacija na tisto particijo, ki jo hočeš, da ti iz nje zažene sistem: C:, D: ....... Stvari, ki jih ne bi rad izgubil ob sesutju sistema, se spravljajo na drugo particijo ali disk (ne pozabi na varnostne kopije).
zk_eu ::
sej to vem, uglavnem z****o sem obistvo jst, mam dve particiji, na eni mam sstvari ko nanov nalagam, da se mi podatki ne izgobijo, na eni pa sistem. In prej sem meu Visto gor, vendar sem iz nekih razlogov mogu it nazai na XP, In ko sem nalago mi je particije pokazalo drugačnem vrstnem redu, in pol mi je tisto particijo na kateri imam podatke za obnovo označlo z C, sistemsko pa z E, in zej je boot na C. Uglavnem bom raje čist formatiro ceu disk, že tak delam kopije.
Hvala
Hvala
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tehnicno vprasanje - Dual boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 1592 (1418) | fosil |
» | Pri urejanju ne pokaže vseh particijOddelek: Operacijski sistemi | 3639 (3120) | Malajlo |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3569 (2799) | smirnof |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |
» | Win2k, instalacija, pomocOddelek: Operacijski sistemi | 2278 (2060) | CaqKa |