Forum » Programiranje » Skripta, ki pošlje preko URL podatke?
Skripta, ki pošlje preko URL podatke?
shock ::
Skripta, ki pošlje preko interneta podatke?
Živjo,
rabil bi eno skriptico, ki bi znala pošiljat podatke na en url naslov (method POST). Stvar je v tem, da bi znala tudi uporabljat cookije. Rabim zato ker bi preko mobilca (wap-a) se konektal na moj server in nato bi preko serverja s pomočjo te skriptice pošiljal podatke naprej. A mi zna kdo priporočat kje bi lahko dobil tako skriptico?
Živjo,
rabil bi eno skriptico, ki bi znala pošiljat podatke na en url naslov (method POST). Stvar je v tem, da bi znala tudi uporabljat cookije. Rabim zato ker bi preko mobilca (wap-a) se konektal na moj server in nato bi preko serverja s pomočjo te skriptice pošiljal podatke naprej. A mi zna kdo priporočat kje bi lahko dobil tako skriptico?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 ftp serverjaOddelek: Omrežja in internet | 1858 (1453) | knesz |
» | Program za spomin loginov/passwordovOddelek: Programska oprema | 1264 (1082) | sbandur84 |
» | pomoč pri iskanju programaOddelek: Izdelava spletišč | 600 (493) | Slolink |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23038 (13865) | umexteacher |
» | Izpis podatkov (trenutno predvajan komad) v praznem .html fajluOddelek: Izdelava spletišč | 1169 (987) | Cyberlukir |