Forum » Operacijski sistemi » namestitev xp-jev preko viste
namestitev xp-jev preko viste
Jurcko18 ::
torej vista mi ni všeč, rad bi šel spet nazaj na xp. Na disku mam dve particiji, eno za os drugo za podatke. Težava je ko hočem namestit xp-je iz boot cd-ja. Setup namreč hoče sformatirat cel disk, jaz pa ne bi rad zgubil podatkov na drugi particiji.
Ali se da kako pomagat
Ali se da kako pomagat
jperc21 ::
Kolko jaz vem mora it sformatirat samo eno particijo. Mislim, da ti pokaže obe particiji , označi samo tisto na kateri imaš visto, pa ti bi naj samo ono sformatiralo.
LP
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
Jurcko18 ::
Res pokaže obe particiji, vendar ko hočeš tisto prvo sformatirat, hoče sformatirat kar cel disk
zk_eu ::
eii nemogoče, pred dvema dnevoma sem mogu dat dol Visto Ultimate ( full žal), in mogu dat gor nazaj XP. lepo pršo in mi je čist lepo sformatiral eno particijo,tisto na kateri mam Visto, ostale podatke pa lepo obdržal.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zk_eu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatirnje Windows VistaOddelek: Operacijski sistemi | 830 (717) | Cold1 |
» | Windows 7 ne mapira particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1712 (1640) | kroky |
» | Kako povečati particijo na delujočem sistemuOddelek: Pomoč in nasveti | 4275 (4275) | pecavar34 |
» | Disk Hitachi 160 Gb - dostopnih le 137 GbOddelek: Pomoč in nasveti | 1973 (1641) | Kastrola |
» | Kako ohraniti podatke??Oddelek: Pomoč in nasveti | 962 (867) | Koci |