» »

Problem pri Call of Duty 2

Problem pri Call of Duty 2

X-Men ::

Sem v drugi misiji, vendar nevem kaj naj naredim. Pri Objectives mi piše REPORT TO LT. LEONOV. Kaj moram narediti?

add: kot prvo morš post umestiti v pravi oddelek. Naslednjič ti bom temo zaklenil/izbrisal.

bluefish ::

poišči Lieutenant Leonov-ega. Na zemljevidu imaš verjetno puščico, ki kaže v njegovo smer.

Saj sem ga najdel vendar se nič ne zgodi

sicer nisem igral igre, vendar je mogoče potrebno stopiti do njega in stisniti action key. Je samo ta objective?

Kateri pa je Activation Key?

Reaper ::

F

Tudi to sem stisnil, vendar se nič ne zgodi

igraš s kodami?

Ne, ne igram s kodami.

dejansan ::

začni misijo še enkrat od začetka

včasih se je tudi meni zgodilo, da igra zašteka, se pravi te ne spusti naprej, čeprav si naredil to kar ti je bilo dano
dejansan

Sem v misiji, ko moram razstreliti 3 tankerje. 2 sem, že vendar za tretjega nevem, kje se nahaja.

Mi lahko kdo pomaga?

kljucavnicar ::

oemdzi ::

jaz igram multiplayer z kodami:8)

Revenant ::

okey, sicer sam nikoli, ampak res nikoli nisem imel take probleme, tudi z verzijo 1.0, vendar je kaj takega možno, ker folk špila na vse možne načine in se zna špilu in skriptam kdaj sfecljat. Ampak če sprašuješ, kaj in kje je action key, potem ni druge, kot da najprej odklikaš v Options v glavnem meniju in nastaviš vse potrebno. Aja, pa ne vem, kaj si počel med uvodnim treningom. Itak pa se mi zdi, da action keya v CODu 2 ni (že dolg nism špilal). mal otročje zgleda vse skup:\
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Revenant ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cars (avtomobili) igra

Oddelek: Igre
7944 (774) Mentalist
»

Test Drive Unlimited PS2