Forum » Kaj kupiti » Kateri trdi disk kupiti?
Kateri trdi disk kupiti?
mateii ::
Torej kot že naslov pove imam namen v kratkem zamenjat trdi disk in sicer iz western digital 80GB IDE (navadnega) bi zamenjal oz sem razmišljal o nakupu seagate baracuda 320GB sata2 . Zanima me ali bo dober nakup, mi priporočate kaj drugega (če že naj ne presega cene 90€).
Lep pozdrav
Lep pozdrav
jan01 ::
Torej Samsungov disk...gledam 400gb potem je to ql? oz kao bolši od seagate?
Kako je pa kaj z glasnostjo?
Kako je pa kaj z glasnostjo?
jan01 ::
Če gledaš ide, vzemi ali
HITACHI DESKSTAR 7K400 400GB -90€ ali pa Samsung SpinPoint T133 400GB (HD400LD) -92€ (ne tistega cenejši, ker je "tipkarska" napaka hd320 ima 320GB ne 400.
HITACHI DESKSTAR 7K400 400GB -90€ ali pa Samsung SpinPoint T133 400GB (HD400LD) -92€ (ne tistega cenejši, ker je "tipkarska" napaka hd320 ima 320GB ne 400.
http://www.elektronika.si/product_info....
Tega sem gledal, sata2 disk iščem...je kaj narobe pri tem ali kaj?
Tega sem gledal, sata2 disk iščem...je kaj narobe pri tem ali kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mateii ()
>>><<< ::
Samo ne naročevat pri elektronika.si, raje pri mimovrste ali nakupi.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
>>><<< ::
Jaz sem imel eno neprijetno izkušnjo z vrnitvijo denarja (čakal sem okoli 20 dni) in embalaža je imela kar lep vonj po cigaretih. Tako, da če se ti kaj pokvari, boš kar dolgo čakal...
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
MEDENA ::
dajte že nehat s tem dinotom v 3pizde....jokate za nekaj € razlike a s tem imate lahko same probleme.....
Svizec69 ::
tale pri elektronika.si kupuje komponente v avstrijskih štacunah in jih potem tukaj za 10-20eur dražje prodaja, pa še vedno ima kar ugodne cene. Čist enostavno je to ugotoviti, če le malo gledaš tudi te tapoceni računalniške trgovine v avstriji, ditech, peluga...
Tako da, sam bom raje v avsttrijo zavil itak do Graza nimam daleč pa raje tam kupil, je še ceneje, pač nekaj daš za bencin pa pri garanciji ni nobenih problemov, menjajo takoj če je le na zalogi drugače pa kolko vem dobiš denar, ampak saj komponenta ne crkne kar tako, če pa že pa majo gori to kar lepo urejeno, spet pa je tak da kakor kje.
Tako da, sam bom raje v avsttrijo zavil itak do Graza nimam daleč pa raje tam kupil, je še ceneje, pač nekaj daš za bencin pa pri garanciji ni nobenih problemov, menjajo takoj če je le na zalogi drugače pa kolko vem dobiš denar, ampak saj komponenta ne crkne kar tako, če pa že pa majo gori to kar lepo urejeno, spet pa je tak da kakor kje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem osebni računalnik za 2000 EUR (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7081 (5745) | ViperR |
» | Nakup PC ja po delih (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7994 (6716) | zigasoncek |
» | Resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1217 (982) | mihajlo carr |
» | PC po komponentih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7300 (5103) | Gutjerez |
» | Kater disk do 150€Oddelek: Kaj kupiti | 1941 (1412) | Fuks |