Forum » Loža » Ključavnica za motor
Ključavnica za motor
Tic ::
Zivjo!
Sem novopečeni lastnik motornega kolesa, ki se nahaja v Ljubljani. Rad bi ga zascitil proti kraji, kokr se človeško da, pa da ne rabim 20 minut da ga odklenem. Standardne preščipljive 'ketne' ne pridejo v poštev... en taksist mi je razlagal o klučavnici, ki piska, če se jo prereže... jst bi tako, ki se je ne da preščipnt, vsaj ne kar tako, na kraju zločina. A se dobijo sploh kaškšne resnejše ketne oz. kaj se mi splača kupit?
Hvala in lp!
Sem novopečeni lastnik motornega kolesa, ki se nahaja v Ljubljani. Rad bi ga zascitil proti kraji, kokr se človeško da, pa da ne rabim 20 minut da ga odklenem. Standardne preščipljive 'ketne' ne pridejo v poštev... en taksist mi je razlagal o klučavnici, ki piska, če se jo prereže... jst bi tako, ki se je ne da preščipnt, vsaj ne kar tako, na kraju zločina. A se dobijo sploh kaškšne resnejše ketne oz. kaj se mi splača kupit?
Hvala in lp!
persona civitas ;>
Pa je to tuljenje ključavnice sploh učinkovito?
>>Evolution™ series 4 Disc Lock
New oval design! Motorcycle & scooter locks for high risk areas
Tole precej pošteno izgleda. Kje -po možnosti v Ljubljani - se pa da to kupit?
lp
>>Evolution™ series 4 Disc Lock
New oval design! Motorcycle & scooter locks for high risk areas
Tole precej pošteno izgleda. Kje -po možnosti v Ljubljani - se pa da to kupit?
lp
persona civitas ;>
motorc ::
Lahko pa si nekam skriješ eno zelo majhno stikalo (npr. pod sedež - da ne zgleda sumljivo, ko preklapljaš) in vezeš tako, da gre napetost na maso (da motor ne vžge). Ko ga imaš parkiranega, preklopiš stikalo in v primeru, da ti že nekdo preščipne ključavnico, se vsaj odpelat ne bo mogel.
Js sem imel na mojem kar en drot ob strani, pa sem ga potem "zataknu" na maso. Ni nihče pogruntal.
Js sem imel na mojem kar en drot ob strani, pa sem ga potem "zataknu" na maso. Ni nihče pogruntal.
Nejc Pintar ::
@motorko: Bah, toliko je itak ze zavarovano s kljucavnico pa zaklepom balance
Sicer pa imam obcutek da je tale zakleni.si drag. Vsaj glede na tole:
Priporočam vam, da za kvalitetno in motorja vredno ključavnico namenite znesek najmanj v višini 3 % - 5 % vrednosti motorja. Nekaj dodatnih tisočakov vam bo tako prihranilo mnogo skrbi in neprijetnih dogodkov.
Sicer pa imam obcutek da je tale zakleni.si drag. Vsaj glede na tole:
Priporočam vam, da za kvalitetno in motorja vredno ključavnico namenite znesek najmanj v višini 3 % - 5 % vrednosti motorja. Nekaj dodatnih tisočakov vam bo tako prihranilo mnogo skrbi in neprijetnih dogodkov.
Lahko je biti prvi, če si edini!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nejc Pintar ()
Sm bil v zakleni.si učeraj in prva zadeva, ki mi jo je tip ponudu mi je skor zletela dol z roke. Če bi to na motor dal, ne bi šel prav nikamor. No, motorino je bil 250e, ključavnica pa 50e. Sem vzel en lažji model, kot mi ga je prvo ponudil. Tale:
persona civitas ;>
david123 ::
Vidim da je ta tema že kar stara, vendar imam podobno vprašanje, imam tomos youngster, ki nima zaklepa balance, ter potrebujem kakovostno klučanvico, omejena je tudi cena. Po internetu sem obiskal nekaj strani, vendar se cena giblje kar zelo visoko od 40e naprej. http://www.ebay.com/itm/U-Shaped-Metal-... kaj pravite na kaj takega, ali pozna kdo kakšno trgovino kjer so cene kaj nižje oz. kakšno klučavnico tudi najbolj priporočate. Lp
mednejed ::
Kje točno bi se pa dalo dobiti (boljše/dražje) ključavnice Kryptonite?
Npr. Kryptonite New York Armored Disc Lock ??
Npr. Kryptonite New York Armored Disc Lock ??
mednejed ::
Hvala Igor,
ampak potem lahko ugotavljamo pa iščemo po spletu/svetu boljše in najboljše in še bolje itd.
ampak me zanima, kje se to kaj dobi pri nas v Slo,
da greš v trgovino in na licu mesta kupiš.
ampak potem lahko ugotavljamo pa iščemo po spletu/svetu boljše in najboljše in še bolje itd.
ampak me zanima, kje se to kaj dobi pri nas v Slo,
da greš v trgovino in na licu mesta kupiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljš zaščita prot kraji pecikla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 48841 (36584) | Daliborg |
» | Nakup PIAGGIO CIAO - pomočOddelek: Na cesti | 9534 (7283) | PoStrah |
» | Izdelava vezja za alarm za motorno koloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4303 (1198) | DimmniBurek |
» | KAKO vam je bilo ukradeno kolo?Oddelek: Loža | 5078 (4290) | SmoKey |