Forum » Operacijski sistemi » prijava v Windows XP
prijava v Windows XP
kulSMS ::
Ob zagonu windowsov se lahko en uporabnik avtomatsko prijavi.
Jaz bi pa rad da se za tem še eden.
Ustrezalo bi mi nekaj v stilu Remote desktop prijave. V Startup pri prvem uporabniku bi dodal še nek ukaz (recimo bližnjico do mycomp.rdp (remote desktop datoteka)).
Problem je ker se iz računalnika ne moreš remote prijavit spet na istega.
za to obstaja rešitev
mstsc.exe mycomp.rdp (pri tem ukazu je potem potrebno natipkati geslo; tudi če je shranjeno)
Jaz v glavnem potrebujem nekaj, da se ta drugi uporabnik prijavi v sistem, se vsi programi tega uporabnika naložijo potem se pa disconnecta (NE odjavi), programi tečejo naprej.
Vse to brez ročnih posegov.
Kako bi to najlažje dosegel?
Jaz bi pa rad da se za tem še eden.
Ustrezalo bi mi nekaj v stilu Remote desktop prijave. V Startup pri prvem uporabniku bi dodal še nek ukaz (recimo bližnjico do mycomp.rdp (remote desktop datoteka)).
Problem je ker se iz računalnika ne moreš remote prijavit spet na istega.
za to obstaja rešitev
mstsc.exe mycomp.rdp (pri tem ukazu je potem potrebno natipkati geslo; tudi če je shranjeno)
Jaz v glavnem potrebujem nekaj, da se ta drugi uporabnik prijavi v sistem, se vsi programi tega uporabnika naložijo potem se pa disconnecta (NE odjavi), programi tečejo naprej.
Vse to brez ročnih posegov.
Kako bi to najlažje dosegel?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | oddaljen dostop - kateri program?Oddelek: Programska oprema | 5543 (4504) | A_A |
» | Oddaljen dostop do računalnika (remote desktop)Oddelek: Omrežja in internet | 4860 (4144) | lmorgh |
» | oddaljeno namizjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3681 (1922) | hojnikb |
» | Remote DesktopOddelek: Omrežja in internet | 3024 (2421) | Yacksy |
» | remote desktopOddelek: Pomoč in nasveti | 1646 (1457) | hruske |