Forum » Pomoč in nasveti » Zmrzovanje racunalnika
Zmrzovanje racunalnika

biskvit ::
Lp,
moj problem se je zacel pred kaksnim tednom. Po nekaj urnem igranju ugasnem komp in grem gledat TV, po 2 urah pridem nazaj in prizgem in se mi pokaze rdec screen pa bel napis, nekaj v smislu, da ni nek power cable vklpoljen v graficno al kaj..(vsi kabli so vklopljeni i drugace..)..ko sem ga ene 3x resetiral in 3x isti error mi je koncno prslo v windowse..
Pa mi je zmrznlo po parih minutah sam ko sem po netu gledu, da o igranju iger ne govorim.. Ko sem formatiral racunalnik mi je normalno delal vse razen zahtevnih iger(npr. WoW) mi zamrzne po 1 minuti igranja pa ce dam vse video nastavitve cist na low, medtem ko lahko igram Starcraft 3 dni ce hocem..
No ce bi kdo kej vedu in mi svetoval bi bil hvalezen, hvala!
moj problem se je zacel pred kaksnim tednom. Po nekaj urnem igranju ugasnem komp in grem gledat TV, po 2 urah pridem nazaj in prizgem in se mi pokaze rdec screen pa bel napis, nekaj v smislu, da ni nek power cable vklpoljen v graficno al kaj..(vsi kabli so vklopljeni i drugace..)..ko sem ga ene 3x resetiral in 3x isti error mi je koncno prslo v windowse..
Pa mi je zmrznlo po parih minutah sam ko sem po netu gledu, da o igranju iger ne govorim.. Ko sem formatiral racunalnik mi je normalno delal vse razen zahtevnih iger(npr. WoW) mi zamrzne po 1 minuti igranja pa ce dam vse video nastavitve cist na low, medtem ko lahko igram Starcraft 3 dni ce hocem..
No ce bi kdo kej vedu in mi svetoval bi bil hvalezen, hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Addictive gamesOddelek: Igre | 5099 (3588) | m0f0x |
» | Koliko navijanja zdrži i5 stock cooler? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4274 (3082) | 123_meni |
» | Gretje grafične in glasen CPU? Prosim pomoč.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4757 (3900) | Vajzi |
» | Cod 2 problem pri grafikiOddelek: Igre | 1524 (1261) | Marc` |
» | Navijanje ???Oddelek: Navijanje | 964 (872) | slenik |