Forum » Strojna oprema » Problem pri zbujanju viste iz s3/str
Problem pri zbujanju viste iz s3/str
maratonec5 ::
Lep pozdrav. Do zdaj sem racunalnik lahko normalno zbudil z misko ali tipkovnico, po dveh mesecih pa kar naenkrat ne morem več prebuditi compa iz sleep mode v visti ali pa standby v xp-jih. Posveti se samo rdeča lučka na računalniku, proba se zbudit vendar mu ne uspe in ostane naprej v sleep stanju. Prebuditi ga moram z power gumbom na kišti. Imam ps2 miš in tipkovnico, v biosu imam omogočeno funkcijo zbujanja. Moja konfiguracija je v podpisu. Je mogoče, da napajalniku zmanjkuje moči? Je mogoče kaj crknilo? Softverska napaka ni, ker sem ponovno naložil winse pa je problem isti
Problem se nadaljuje, tudi potem ko sem zamenjal ps2 mis in tipkovnico (sicer ne zaradi tega prblema ampak zato ker sta stari bili ze stari) za logitechov brezzicni komplet. Problema za resitev ne najdem nikjer, preiskal sem z googlom, in res me jezi ker ne vem ka je narobe. Je kaj z napajalnikom, matično ploščo? Spreminjal sem nekaj relevantnih nastavitev v biosu, vendar ni pomagalo. Najbolj smesno pa je da je zadeva delovala prej dva meseca normalno, potem pa kot odrezano- konec. Sicerje res da sem vmes dodal se dva gigabajta rama, toda tudi po tem se je še dolgo časa normalno zbujalo prek tipkovnice in kolikor sem bral, imam dovolj močan napajalnik, ki lahko poganja moj sistem, tudi navit. Če ima kdorkoli kake napotke, prosim če pomaga ali me napoti na kakšno stran kjer bi lahko našel pomoč. Hvala.
Konfig. - Core2E6600/OCZ 4GB RAM 800MHz/P5b.Del/Leadtek 8800GTS /2× Seagate320gb raid0/X-Fi XM/Enermax 500W
Problem se nadaljuje, tudi potem ko sem zamenjal ps2 mis in tipkovnico (sicer ne zaradi tega prblema ampak zato ker sta stari bili ze stari) za logitechov brezzicni komplet. Problema za resitev ne najdem nikjer, preiskal sem z googlom, in res me jezi ker ne vem ka je narobe. Je kaj z napajalnikom, matično ploščo? Spreminjal sem nekaj relevantnih nastavitev v biosu, vendar ni pomagalo. Najbolj smesno pa je da je zadeva delovala prej dva meseca normalno, potem pa kot odrezano- konec. Sicerje res da sem vmes dodal se dva gigabajta rama, toda tudi po tem se je še dolgo časa normalno zbujalo prek tipkovnice in kolikor sem bral, imam dovolj močan napajalnik, ki lahko poganja moj sistem, tudi navit. Če ima kdorkoli kake napotke, prosim če pomaga ali me napoti na kakšno stran kjer bi lahko našel pomoč. Hvala.
Konfig. - Core2E6600/OCZ 4GB RAM 800MHz/P5b.Del/Leadtek 8800GTS /2× Seagate320gb raid0/X-Fi XM/Enermax 500W
- spremenil: maratonec5 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudna težava s novo pošiljko PCjev | Ali rabim bioenergetika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2564 (1950) | solatko |
» | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 5824 (5320) | opeter |
» | Dobesedno cudni stvari ???Oddelek: Strojna oprema | 2589 (1455) | *ziga* |
» | 2 pc-ja na enem monitorjuOddelek: Strojna oprema | 1071 (922) | opeter |
» | ne dela mis in tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1343 (1222) | Spajky |