» »

Sata extern, pomoč

Sata extern, pomoč

gansta ::

Lep pozdrav!

V "kišti" imam 200 gb ATA disk, sedaj pa sem kupil EXTERNI SATA2. ko ga priklopim preko USB-ja zadeva lepo dela, vendar preko SATA mi ga ne pokaže v raziskovalcu. Pomoje so problem neinstalirani gonilniki, snel sem si iz tele strani:
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Moth...
in dal na disketo, vendar napiše preden windows štarta(da naj dam disketo ven...da se bo restartal). Mogoče ve kdo kako bi zadevo rešil, da bi delovala še na SATA?

Windowsi so XP SP2,

hvala:\

bukev ::

da razjasnimo:
ti vzameš disk iz externega ohišja, ga montiraš v računalnik, priklopiš na sata konektor in napajanje.
nato vklopiš komp >
nadzorna plošča >
skrbniška orodja >
upravljanje računalnika >
Upravljanje diskov > tu pa disk moraš videti, nato mu dodeliš črko pogona in po potrebi formatiraš.
8-) sicer ne vem zakaj bi razdiral exterca:\ , ampak tak je postopek, če boš hotel videti disk v raziskovalcu
bukev

Sej ga nisem razdrl. Ohišje ima Sata izhod in zraven dobiš še kabel...+ "ploščico za na plato.... Sej itak bom jutri formatiral pa Visto gor vrgel pa bom potem videl, ker mam tele Windowse že kar "zmatrane":D Upam, da mi ga bo zaznalo;), ker na usb dela lepo!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gansta ()

OChack ::

ESATA morš met pol ni pene, sam ag more met plata
Int€l inside, IDIOT Outside

Ja piše mi na škatli SATA/II, zdej je pa problem ker moja plata ma sam SATA 1. Bi moralo delati?:\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako omogociti Sata v Biosu

Oddelek: Strojna oprema
181207 (1000) amigo_no1
»

SATA disk problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
111779 (1647) Shagrath
»