Forum » Pomoč in nasveti » Nokia 6020 in povezava s PC-jem
Nokia 6020 in povezava s PC-jem
rsroki ::
Pozdravljeni !
Mi lahko kdo kako pomaga, sem že čisto obupo. Hočem povezat svojo nokio 6020 s PC-jem preko kabla CA42 (USB to serial) pa mi to nikakor ne uspe.
Poskusil sem že z nokia PC Suite (zadnjo verzijo), samo z Nokia Conn Cable driver, edino kar uspem naložit in da sploh dela so splošni gonilniki - Cable-PL-2303-Drivers - Generic-Windows-wd_pl2303h-hx-x_v20019v2021.
Najprej mi telefon napiše
" priključen dodatek za prenos podatkov "
čez nekaj trenutkov pa
" dodatek ni podprt ".
Če pa naložim PC Suite pa se ne zgodi sploh nič. Imam kaj narobe nstavljeno telefonu oz. kaj naj sploh naredim.
Prosim za pomoč !
Hvala !
Mi lahko kdo kako pomaga, sem že čisto obupo. Hočem povezat svojo nokio 6020 s PC-jem preko kabla CA42 (USB to serial) pa mi to nikakor ne uspe.
Poskusil sem že z nokia PC Suite (zadnjo verzijo), samo z Nokia Conn Cable driver, edino kar uspem naložit in da sploh dela so splošni gonilniki - Cable-PL-2303-Drivers - Generic-Windows-wd_pl2303h-hx-x_v20019v2021.
Najprej mi telefon napiše
" priključen dodatek za prenos podatkov "
čez nekaj trenutkov pa
" dodatek ni podprt ".
Če pa naložim PC Suite pa se ne zgodi sploh nič. Imam kaj narobe nstavljeno telefonu oz. kaj naj sploh naredim.
Prosim za pomoč !
Hvala !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 101 - grrrr...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1057 (999) | janijan |
» | symbian nov firmware nov OS (simobil)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1897 (1313) | Dr_M |
» | Nokia PC Suit ne zazna telefona.Oddelek: Mobilne tehnologije | 3249 (2849) | mavec |
» | nokia 6610i softwareOddelek: Mobilne tehnologije | 1996 (1902) | Sami |
» | NOKIA 7650Oddelek: Mobilne tehnologije | 2131 (1871) | MadMicka |