Forum » Pomoč in nasveti » Samodejno spreminjanje nastavitev in Winamp težava
Samodejno spreminjanje nastavitev in Winamp težava
francka45 ::
lepo pozdravljeni
vedno ko ugasnem ali resetiram računalnik in ko se ponovno naložijo windowsi (xp) se mi v Taskbar and Start Menu Properties samodejno odkljuka nastavitev Show Quick Launch. zakaj do tega pride? in tudi ko po rebootu zaženem Winamp so ponastavljene nastavitve kot so Equalizer, barva 'skina' in vrsta vizualizacije. se komu sanja zakaj do tega pride? na čase se mi tudi winamp zapre sam od sebe in trenutek pred zaprtjem se mi v zgornjem srednjem koncu zaslona pokaže nek črn okenček na katerem piše nekaj rdečega. a nikoli ne morem razbrati nič ker tako hitro izgine. kako bi torej lahko rešil ta problem?
hvala, lep pozdrav
vedno ko ugasnem ali resetiram računalnik in ko se ponovno naložijo windowsi (xp) se mi v Taskbar and Start Menu Properties samodejno odkljuka nastavitev Show Quick Launch. zakaj do tega pride? in tudi ko po rebootu zaženem Winamp so ponastavljene nastavitve kot so Equalizer, barva 'skina' in vrsta vizualizacije. se komu sanja zakaj do tega pride? na čase se mi tudi winamp zapre sam od sebe in trenutek pred zaprtjem se mi v zgornjem srednjem koncu zaslona pokaže nek črn okenček na katerem piše nekaj rdečega. a nikoli ne morem razbrati nič ker tako hitro izgine. kako bi torej lahko rešil ta problem?
hvala, lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokanje radiatorjaOddelek: Loža | 3674 (2496) | olnt |
» | kratkovidnost - pomocOddelek: Loža | 2153 (2016) | Hayabusa |
» | zaporedna vezava ampermetra in voltmetraOddelek: Šola | 5702 (5449) | Duhec |
» | Microsoft outlook 2007 in "Skrbnik sistema"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1763 (1684) | fosil |
» | AutoCAD copy/paste težavaOddelek: Programska oprema | 1191 (1127) | gruntfürmich |