Forum » Pomoč in nasveti » Windows has been shut down to prevent damage to your computer ERROR
Windows has been shut down to prevent damage to your computer ERROR
Ballau ::
Ko me cca. pol ure ni blo doma me je po prihodu domov presenetil naslednji error. Namrec isti error se mi je ze 2x prej pojavil, samo da se je takrat racunalnik resetiral, sedaj pa se ni, tko da je error ostal na ekranu in sem ga slikal. Morm se dodat da je med tem casom racunalnik kopiral en dvd preko mreze iz mojga racunalnika na bratovga preko WLAN-a, ce ma to kej veze z tem errorom. Zdej pa ce mi zna kdo povedat kaj naj bi ta error pomenu?
Orehek Village ROX!! (irc: #orehek)
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
jan01 ::
Zakaj ne pogooglaš za wpn511.sys (kar ti piše!)?
Kakor sem na hitro pogledal je problem z driverjem netgearove mrežne kartice. Zloadej najnovejše, trenutne odinstalliraj, v safe modu po možnosti pobrišeš še wpn511.sys (uporabi search) in posnemi nove gonilnike.
Kakor sem na hitro pogledal je problem z driverjem netgearove mrežne kartice. Zloadej najnovejše, trenutne odinstalliraj, v safe modu po možnosti pobrišeš še wpn511.sys (uporabi search) in posnemi nove gonilnike.
Ballau ::
Driverje imam jest ze skos najnovejse gor in sicer 2.0, na cd-ju sem pa pri nakupu zraven dobu 1.2 in jih zato nism dal gor. Scena je da se jest povezujem na net preko windowsove brezzicne povezave in ne preko NETGEAR-ovega softwara...
Orehek Village ROX!! (irc: #orehek)
jan01 ::
Še enkrat driverji od netgeara so krivi. Poglej,če obstajajo novejši, oz poskusi z malo starejšimi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ustvariti wireless povezavo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1565 (1510) | Rotaidal |
» | nakup WLAN routerjaOddelek: Kaj kupiti | 3020 (2129) | BCSman |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3430 (2486) | marky007 |
» | Remote desktop z 2 routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 1136 (1051) | amigo_no1 |
» | Wireless router vs. AP (Acces Point)Oddelek: Kaj kupiti | 2236 (1893) | Ballau |