Forum » Kaj kupiti » Pretvornik iz angleškega vtiča za elektriko v slovenskega
Pretvornik iz angleškega vtiča za elektriko v slovenskega
Stripy ::
Imajo jih npr. v LE-Tehniki, verjetno pa tudi v kakšnem Big bangu, Merkurju, Obiju, Baumaxu ali pa kakšni drugi bolj založeni trgovini z elektroniko.
Cena je ranga nekaj evrov, paziti pa je treba predvsem pri univerzalnih adapterjih, ker je večina menda nevarnih (ocena ZPS).
Cena je ranga nekaj evrov, paziti pa je treba predvsem pri univerzalnih adapterjih, ker je večina menda nevarnih (ocena ZPS).
bastadu ::
Ti rabiš UK-EU adapter ali obratno? Namreč sam sem pred časom rabil UK-EU adapter (adapter je bil angleški, rabil sem ga vtakniti v našo vtičnico) in tega adapterja ni bilo za dobiti nikjer (EU-UK pa so imeli kje hočeš). Potem sem jih naročil direktno z anglije in mam še nekaj rezervnih doma, če te zanima ga lahko dobiš za 4€...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti AC pretvornik iz UK na naših 220V?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6850 (916) | VolkD |
» | Kater USB C PD napajalnik kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1044 (853) | matobeli |
» | HP vpoklicuje napajalne kable zaradi nevarnosti vžiga (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11933 (7648) | Šolar |
» | Električni pretvornik za UK?Oddelek: Loža | 3788 (3692) | francek1 |
» | rgb led verigaOddelek: Kaj kupiti | 1118 (911) | vlado1 |