Forum » Kaj kupiti » skener
skener
pupsi1984 ::
zdravo,
kolegica me je prosila naj ji pomagam zbrati skener, ki se bo uporabljal za delo v pisarni, vendar jaz o skenerjih res nimam pojma zato sprasujem vas kateri low-budget (do srednji razred) priporocate... edini pogoji poleg ne previsoke cene in kvalitete so se da je HP-jev (hoce pac to firmo...) pa da ima obojestransko skeniranje????
glede nato, da je tudi jaz nisem cisto razumel (zenske in tehnika pac...) ali hoce multifunkcijjsko napravo ali skener me zanima katero skener oz mulifunkcijsko napravo priporočate (ji bom pac oba pokazal...)...
thanks
kolegica me je prosila naj ji pomagam zbrati skener, ki se bo uporabljal za delo v pisarni, vendar jaz o skenerjih res nimam pojma zato sprasujem vas kateri low-budget (do srednji razred) priporocate... edini pogoji poleg ne previsoke cene in kvalitete so se da je HP-jev (hoce pac to firmo...) pa da ima obojestransko skeniranje????
glede nato, da je tudi jaz nisem cisto razumel (zenske in tehnika pac...) ali hoce multifunkcijjsko napravo ali skener me zanima katero skener oz mulifunkcijsko napravo priporočate (ji bom pac oba pokazal...)...
thanks
opeter ::
Obojestransko skeniranje? Hmm... torej, zdaj hoče skener dokumetov, ali pa normalni namizni (flatbed) skener?
Klasični skener:
Skener A/4 dokumentov (verjetno obojestranski):
Zdaj katero ona sploh rabi?
Če dosti dela s slikami/fotografijai, bi jaz namesto HP-ja priporočal kakega Canona ali pa Epsona. S HP-ji imamo na delovnem mestu zelo slabe izkušnje.
Ampak, če je tvoja prijateljica pač pristaš določene znamke, verjetno ne bo se pustila pregovoriti, niti poslušala argumente.
Klasični skener:
Skener A/4 dokumentov (verjetno obojestranski):
Zdaj katero ona sploh rabi?
Če dosti dela s slikami/fotografijai, bi jaz namesto HP-ja priporočal kakega Canona ali pa Epsona. S HP-ji imamo na delovnem mestu zelo slabe izkušnje.
Ampak, če je tvoja prijateljica pač pristaš določene znamke, verjetno ne bo se pustila pregovoriti, niti poslušala argumente.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 164402 (736) | scipascapa |
» | Multifunkcijska naprava v manjši pisarniOddelek: Kaj kupiti | 5364 (1729) | Klemenn |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39217 (22931) | gazer |
» | Multifunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 1411 (1182) | Enterprise |
» | hp officejet pro 8500Oddelek: Kaj kupiti | 831 (766) | Zheegec |