Forum » Programska oprema » GPS programi na računalniku
GPS programi na računalniku
cero ::
živjo
znaima me če obstaja kak program za GPS navigacijo na računalniku ki obrača karto s potjo.
Imam tis deluje odlično vendar včasih pelejš naravnost kaže pa recimo na zemljevidu levo ali pa dol, torej se je težje orientirati.Drugače kateri pa so tako najbolj priljubjeni programi za GPS navigacijo na računalniku?Imam adria route, karto vidim GPSa pa ne podpira.Avtoroute 2007 nima Slovenije, TIS pa nima tujine.
Kaj priporočate?
LP cero
znaima me če obstaja kak program za GPS navigacijo na računalniku ki obrača karto s potjo.
Imam tis deluje odlično vendar včasih pelejš naravnost kaže pa recimo na zemljevidu levo ali pa dol, torej se je težje orientirati.Drugače kateri pa so tako najbolj priljubjeni programi za GPS navigacijo na računalniku?Imam adria route, karto vidim GPSa pa ne podpira.Avtoroute 2007 nima Slovenije, TIS pa nima tujine.
Kaj priporočate?
LP cero
JOKER ::
Kolko se jaz spoznam na te stvari, ti rečem, da ni veliko programov za PC, za GPS.
Programi, ki so na voljo so jih itaq že sam naštel, tako da neke izbire glih ni.
Omisli si dlančnik pa boš lahko izbiral med več kot 5imi programi za GPS.
Lep pozdrav
Programi, ki so na voljo so jih itaq že sam naštel, tako da neke izbire glih ni.
Omisli si dlančnik pa boš lahko izbiral med več kot 5imi programi za GPS.
Lep pozdrav
Slišal sem nekaj o tem, ampak sam nisem probal, tako da nima smisla, da ti kaj pišem o tem.
Pač kaj se teh zadev tiče, prevladujejo dlančniki ali pa naprave, ki so namenjene zgolj navigaciji, s tem da pri teh napravah si posledično omejen na določen program, kar pri dlančniku nisi, saj lahko uporabljaš več programov.
Pač kaj se teh zadev tiče, prevladujejo dlančniki ali pa naprave, ki so namenjene zgolj navigaciji, s tem da pri teh napravah si posledično omejen na določen program, kar pri dlančniku nisi, saj lahko uporabljaš več programov.
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri GPS za v avto se splača kupit teh časih ?Oddelek: Kaj kupiti | 7448 (4687) | Kr_Edn |
» | dlančnik za navigacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 2474 (2368) | gregaster |
» | HP iPAQ hw6500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1412) | JOKER |
» | kateri dlančnik naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2573 (2207) | mile |
» | GPS navigacijaOddelek: Kaj kupiti | 7434 (5943) | Fl[A]sH |