Forum » Izdelava spletišč » Image hosting
Image hosting
matej_jack ::
Pozdravljeni
Zanima me, če bi bilo kakorkoli možno uporabit nek free image hosting kodo in nanj hostat slike iz svoje strani. Se pravi, da nekdo pride na mojo stran, da uploadat sliko, ki se hosta pri free image hosting. Na svoji strani bi imel samo okvirček s potjo do datoteke in gumbek brskaj ter naloži
Je kaj takega možno narediti?
hvala
Zanima me, če bi bilo kakorkoli možno uporabit nek free image hosting kodo in nanj hostat slike iz svoje strani. Se pravi, da nekdo pride na mojo stran, da uploadat sliko, ki se hosta pri free image hosting. Na svoji strani bi imel samo okvirček s potjo do datoteke in gumbek brskaj ter naloži
Je kaj takega možno narediti?
hvala
bluefish ::
stvar lahko narediš z enostavno php skripto. Če nisi vešč v pisanju te kode pa je na hotscripts.com na stotine že narejenih skript, ki jih le malenkost prirediš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Portfolio za slike, katera foto-stran za implementacijoOddelek: Izdelava spletišč | 1922 (1638) | dottor |
⊘ | Ali lahko nadgradim procesor? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3875 (3359) | hojnikb |
» | 8800GT (za vse vas ki se vam grafa pregreva ter ne deluje pravilno)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 882 (882) | OZZY |
» | Dobro gostovanje z strežniki v Sloveniji...fantazija?Oddelek: Izdelava spletišč | 3280 (2170) | jerry2000 |
» | Obrazložitev anketeOddelek: Novice / Obvestila | 2600 (2600) | d-mon |