Forum » Pomoč in nasveti » Ne zažene Windows XP Home Ed.
Ne zažene Windows XP Home Ed.
bottjan ::
Imam sledeč problem. Sistem delal normalno, a sem hotel zagnati Windowse v Safe mode, da bi nekaj preveril. PRI TEM SEM UPORABIL PRI ZAGONU F8 tipko. SIstema ni hotelo zagat v Safe modu, (javilo neko napako, zaradi nekompatibilne softwerske ali hardwerske opreme)
sistem pa se je zagnal normalno ponovno v normalnem modu in normalno delal. Potem sem sprožil MSCONFIG in nastavil zagon v SAFE MODE ( s kljukico) in hotel ponovno zagnati računalnik. Tudi tokrat se je pojavila enaka napaka. pri ponovnem samodejnem štartu pa se je pojavil resen problem, namreč niti v normalnem modu se mi zdaj ne zažene, poskuša, potem pa me vrže - znova zažene računalnik.
Imam XP home ed. ob nakupu sem zraven dobil recoverx cd, s katerim pa mi ne rata rešiti težave. ali pa ne znam!
imam občutek, da sem s tisto potrditvijo SAFE MODE v msconfing zajebal stvar. A pozna kdo kako rešitev.??
Prosim za pomoč, in HVALA vnaprej.
ČE sem prepisal kak že uspešno rešen problem na forumu se opravičujem. Grem malo pobrskat zdaj.
sistem pa se je zagnal normalno ponovno v normalnem modu in normalno delal. Potem sem sprožil MSCONFIG in nastavil zagon v SAFE MODE ( s kljukico) in hotel ponovno zagnati računalnik. Tudi tokrat se je pojavila enaka napaka. pri ponovnem samodejnem štartu pa se je pojavil resen problem, namreč niti v normalnem modu se mi zdaj ne zažene, poskuša, potem pa me vrže - znova zažene računalnik.
Imam XP home ed. ob nakupu sem zraven dobil recoverx cd, s katerim pa mi ne rata rešiti težave. ali pa ne znam!
imam občutek, da sem s tisto potrditvijo SAFE MODE v msconfing zajebal stvar. A pozna kdo kako rešitev.??
Prosim za pomoč, in HVALA vnaprej.
ČE sem prepisal kak že uspešno rešen problem na forumu se opravičujem. Grem malo pobrskat zdaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win10 restart po nekaj sekundahOddelek: Operacijski sistemi | 1014 (743) | Manager |
» | Računalnik se po zagonu ugasne (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10180 (7269) | BivšiUser2 |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 6886 (3699) | solatko |
» | Windows Vista zmrzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 1304 (1144) | Duhec |
» | problem z glavnim geslomOddelek: Pomoč in nasveti | 3316 (3009) | StratOS |