Forum » Pomoč in nasveti » copy/paste ne deluje
copy/paste ne deluje
leeon ::
ne morem prilepiti printscreena ali katerekoli druge slike v slikarja. napiše mi to napako: napaka pri branju podatkov iz odložišča. kaj je narobe? copy/paste ne deluje tudi v wordu.
že prej mi funkcija copy/paste ni delala tako v slikaru, kot tudi v wordu, vendar pa sem to popravil tako, da sem se odjavil (običajno uporabljam supervisro account) in prijavil kot gost. Nato sem se ponovno prijavil kot supervisor. Na ta način copy/paste teksta v wordu dela, slike pa še vedno ne morem prilepiti v slikarja.
tnx
že prej mi funkcija copy/paste ni delala tako v slikaru, kot tudi v wordu, vendar pa sem to popravil tako, da sem se odjavil (običajno uporabljam supervisro account) in prijavil kot gost. Nato sem se ponovno prijavil kot supervisor. Na ta način copy/paste teksta v wordu dela, slike pa še vedno ne morem prilepiti v slikarja.
tnx
LordWorm ::
nekam znan mi je ta problem. probi popravit register s ccleaner in pa preverit za viruse (AVG je dober).
ni podatka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako združiti 2 sliki v 1?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4930 (4229) | Vice |
» | Je kakšen preprost program ala PhotoshopOddelek: Pomoč in nasveti | 1456 (1396) | fosil |
» | Word - nujno rabim pomoč!Oddelek: Programska oprema | 6601 (6374) | SanAndreas |
» | print screenOddelek: Pomoč in nasveti | 6251 (6119) | marko88 |
» | Kako v excelu shraniti kot sliko?Oddelek: Programska oprema | 2531 (2230) | Slavček |