Forum » Kaj kupiti » Kateri skener (optični čitalnik)?
Kateri skener (optični čitalnik)?
BlackAdder ::
Nujno prosim za nasvet, kateri skener kupiti:
- Canon LiDE600F
- HP ScanJet G4010
- EPSON Perfection V350.
Cena vseh treh se vrti okrog 150 €.
- Canon LiDE600F
- HP ScanJet G4010
- EPSON Perfection V350.
Cena vseh treh se vrti okrog 150 €.
BlackAdder stroke again!
opeter ::
Epson ali Canon. Epson ima namreč zelo zmogljivo programsko opremo. HP-ja odsvetujem, ker imamo s sodelavci zelo slabe izkušnje.
Sploh pri teh poceni skenerjih do 200 EUR.
Sploh pri teh poceni skenerjih do 200 EUR.
BlackAdder ::
Hvala za brzinski odgovor.
Canon ima USB napajanje - je to prednost?, nima pa možnosti skeniranja diapozitovov v okvirčkih ( lahko jih vzamem iz okvirčka) in prosojnic - je to velika pomanjkljivost?
Canon ima USB napajanje - je to prednost?, nima pa možnosti skeniranja diapozitovov v okvirčkih ( lahko jih vzamem iz okvirčka) in prosojnic - je to velika pomanjkljivost?
BlackAdder stroke again!
opeter ::
USP napajanje... hja, boljše bi bilo, če bi imelo svoje zunanje napajanje.
Če rabiš skenirati diapozitive, bi se jaz odločil za Epsona. Če imaš dosti filmov za skenirati bi bilo vredno premisliti o kakem dražjem skenerju ali pa celo namenskem skenerju (Nikon, KonicaMinolta itn.)
Če rabiš skenirati diapozitive, bi se jaz odločil za Epsona. Če imaš dosti filmov za skenirati bi bilo vredno premisliti o kakem dražjem skenerju ali pa celo namenskem skenerju (Nikon, KonicaMinolta itn.)
BigHugo ::
Sam imam Canona LiDE600F. S programom VueScan si pri tem skenerju zmagal. Skenira saj za moje pojme odlično (tekst, foto, ...). To, da se napaja iz USB pa je saj zame velika prednost. Do sedaj z njim nisem imel nobenih problemov. Prednost mu je tudi v majhnosti.
Hvalijo pa tudi Epsona. Sam ga nisem preizkusil, prav tako tudi ne HPja (po reviewih ni ravno priljubljen).
Za nakup se boš pa moral žal sam odločiti.
Hvalijo pa tudi Epsona. Sam ga nisem preizkusil, prav tako tudi ne HPja (po reviewih ni ravno priljubljen).
Za nakup se boš pa moral žal sam odločiti.
LP BigHugo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri scanner kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2567 (652) | no comment |
» | Kateri Scanner?Oddelek: Kaj kupiti | 2000 (1731) | opeter |
» | scanerjiOddelek: Kaj kupiti | 1794 (1682) | AtaStrumf |
» | Kater skener tja do 20kOddelek: Kaj kupiti | 1436 (1266) | civava23 |
» | Kateri skener!Oddelek: Kaj kupiti | 2058 (1803) | simon1 |