Forum » Konzole » [PS3 ter XBOX 360 Burnout Paradise]
[PS3 ter XBOX 360 Burnout Paradise]
Gr0unD Zer0 ::
trailer je tukaj, jaz pa od navdušenja skačem po stropu , ker need for speed neka dobra arkadna dirkačina ni več.
sicer se iz trailerja to ne vidi, ampak stavim, da bo zgledalo slastno, ko boš pri 250km na uro pripičil v kolono ter naredil nesrečo
zdi se mi da edino preveč pretiravajo s tem svetlikanjem vsega kar je možno...
bo pa soundtrack za prste obliznit
žal je potencial za zajeb dokaj velik, kot so se pri EA ze ničkolikokrat izkazali, ampak mogoče pa bodo fantom iz criteriona pustli malo bolj proste roke
sicer se iz trailerja to ne vidi, ampak stavim, da bo zgledalo slastno, ko boš pri 250km na uro pripičil v kolono ter naredil nesrečo
zdi se mi da edino preveč pretiravajo s tem svetlikanjem vsega kar je možno...
bo pa soundtrack za prste obliznit
žal je potencial za zajeb dokaj velik, kot so se pri EA ze ničkolikokrat izkazali, ampak mogoče pa bodo fantom iz criteriona pustli malo bolj proste roke
- spremenil: Gr0unD Zer0 ()
Mavrik ::
Glede na to, da je Revenge bil bolj zanič kot ne, nimam nekih pretiranih pričakovanj. Itak pa je TD:U več kot spodobna arkada, čeprav ne vključuje ravno takega norenja kot Burnouti.
The truth is rarely pure and never simple.
Gr0unD Zer0 ::
damn...
sem čisto pozabil, da so sra*** od dominatora ter revenga tudi dečki pri criterionu delali...
zakaj mora EA vedno vse zaj****?
no, nisem še vrgel puške v koruzo, zato čakam na demo mogoče pa bo tokrat kaj drugače
sem čisto pozabil, da so sra*** od dominatora ter revenga tudi dečki pri criterionu delali...
zakaj mora EA vedno vse zaj****?
no, nisem še vrgel puške v koruzo, zato čakam na demo mogoče pa bo tokrat kaj drugače
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rambo: Last Blood [5] (2019) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 28451 (3311) | Horas |
» | Rogue One (Star Wars) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 36481 (19284) | jype |
» | Kick-Ass 2Oddelek: Sedem umetnosti | 3983 (3144) | Sims |
» | Need For Speed: Most Wanted 2012 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12702 (10276) | Sandi1987 |