Forum » Pomoč in nasveti » Wireless Gonilniki
Wireless Gonilniki
Jakka ::
klik - google dela čudeže.
Ali pa pomisliš kdo je proizvajalec, v tem primeru Realtek -> klik. Obiščeš njegovo stran in najdeš ustrezne gonilnike.
Vedno je tako in vedno bo tako, da proizvajalec na svoji strani nudi gonilnike za naprave, ki jih izdela. No, se najdejo izjeme, samo tisto so eksoti.
Ali pa pomisliš kdo je proizvajalec, v tem primeru Realtek -> klik. Obiščeš njegovo stran in najdeš ustrezne gonilnike.
Vedno je tako in vedno bo tako, da proizvajalec na svoji strani nudi gonilnike za naprave, ki jih izdela. No, se najdejo izjeme, samo tisto so eksoti.
ferrari_1 ::
evo sm nasu ,sam zdej nevem kere dat dol za prenosnika,k mas dvoje na izbiro z oznakama RTL8187L in RTL8187B..pa se neki k sm hotu potegnt dol ene izmed teh dveh mi je dal dol torent pol pa mi na bitcometu naredil sam rdec krizc tko da sploh ni blo mozno prenosa..
Jakka ::
Kako naj ti pomagamo, če ne poveš kateri prenosnik imaš? Informacije, informacije,...
Pa na realtekovi strani so vse povezave do datotek na njihovem ftp-ju, tam ni torrentov.
Pa na realtekovi strani so vse povezave do datotek na njihovem ftp-ju, tam ni torrentov.
ferrari_1 ::
evo sm instaliru rtl8187 in mi javi rumen klicaj na nadzorni plosci pod NETWORK ADAPTERS -- REALTEK RTL8187 802.11g 54MbpsUSB 2.0 Network Adapter.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | need for seed undergroundOddelek: Pomoč in nasveti | 776 (741) | ABX |
» | problem z cod2 in cod4Oddelek: Pomoč in nasveti | 1915 (1604) | broj_jedan |
» | Krmiljenje / (programator) oz. kako narediti da bi preko interneta vklopil neko napraOddelek: Loža | 2748 (2409) | Fave |
» | Kje je miha aka Microsoft? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5561 (3096) | mchaber |
» | web cam-video nadzor-le v določenih trnutkihOddelek: Pomoč in nasveti | 1616 (1494) | tspider |