» »

Stativ za fotoaparat

Stativ za fotoaparat

Brainstorm ::

Hoj

Kater potovalni stativ bi predlagali za amaterskega fotografa, katermu je važno da se zloži na čim manjšo dolžino, tako da fajn paše v nahrbtnik, raztegnjen pa da je vsaj nekje 130 cm.
Ima mogoče kdo tegale Vanguard ?

gzibret ::

Jaz imam stojalo Manfrotto. Z njim sem ful zadovoljen, samo ni ravno potovalna verzija (prevelik, pretežek). Ga imam zgolj za slikanje zvezd.
Vse je za neki dobr!

antonija ::

Odvisno kolk dnarja mislis pljunit zanjga.... Manfrotto niso ravno najlazji, so pa zato kvalitetni. Tale Vanguard je... plastik fantastik. Kot iz pralnega praska (ga se imam in mi je zal da sem ga kupil). Moras pa vedet eno stvar: Ce bos kupil poceni stativ bos kmalu ogotovil ga se noge zvijajo, da glava ne stoji pri miru (pa ni vazno kolk jo zategnes), da se fotoaparat "povesi" ce imas gor velik objektiv... In na koncu bos najprej kupil dobro glavo (ballhead, tiste na rocico so za kamere in prekleto precizne fotografe), potem pa se noge za pod glavo. Najdrazje kar se lahko stegnes bi bil kaksen gitzo, ampak tisto je res rolce royce od stojal. Mas se omenjeni manfrotto, slik, velbon,... pa tudi nekaj manj znaih prozvajalcev (predvsem iz azije) ki pa ne delajo tako slabe robe, vsaj sodec po reviewih ne. Jaz sem na koncu nabavil noge od Feisola. Od takrat naprej nisem vec gledal za drugimi tripodi :) Posiljajo pa izjemno hitro, paket je bil pri meni prej kot v enem tednu. Pa seveda bos moral placati se carino in davek.

Glavo sem pa nabavil acratech V2, camera plate in quick release clampe pa od feisola.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Foto stativ

Oddelek: Zvok in slika
243874 (1765) no comment
»

Manfroto stativi

Oddelek: Loža
5941 (783) harmony
»

Kateri stativ za snemanje z DSLR fotoaparatom?

Oddelek: Kaj kupiti
72516 (2301) schurda
»

Mala šola digitalne fotografije

Oddelek: Zvok in slika
151679 (1500) Matev

Več podobnih tem