Forum » Pomoč in nasveti » Problem prikaza slike
Problem prikaza slike
gregan ::
Lep dober večer...
imam računalnik prikljopljen na lcd-tv televizor in ga uporabljam kot ekran/monitor, tako je že približno že od februarja, ko sem kupil gigabyte geforce 7600 gt in vse skupaj preko dvi-hdmi kabla povezal... do danes je vse lepo oin prav delalo.... pravzaprav zelo praktično....
Danes pa pridem iz službe užgem ekran/tv (računalnik je skoraj konstantno vžgan) in prikaže se mi slika ki je občutno preveč rdeča/roza
kaj storiti
nihče ni prestavljal rgb in podobnih drsnikov...
hvala ta kakršnokoli pomoč
GREGA
imam računalnik prikljopljen na lcd-tv televizor in ga uporabljam kot ekran/monitor, tako je že približno že od februarja, ko sem kupil gigabyte geforce 7600 gt in vse skupaj preko dvi-hdmi kabla povezal... do danes je vse lepo oin prav delalo.... pravzaprav zelo praktično....
Danes pa pridem iz službe užgem ekran/tv (računalnik je skoraj konstantno vžgan) in prikaže se mi slika ki je občutno preveč rdeča/roza
kaj storiti
nihče ni prestavljal rgb in podobnih drsnikov...
hvala ta kakršnokoli pomoč
GREGA
grega
NOOB-ek ::
Kakšne težave z grafično ali pa težave z kablom je itaknjen(malo) ali pa je kriva televizija da je kaj narobe z njo je veliko monosti tako da newem točno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Migracija Win7 - Win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (744) | darkolord |
» | Blue screen, na novem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2472 (1624) | meuludine |
» | Prenosnik HP 6710b ne pokaže slike po stand by-uOddelek: Pomoč in nasveti | 2384 (1448) | zuz3k |
» | resen računalniški problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1937 (1369) | crayz43 |
» | disk read error occurredOddelek: Pomoč in nasveti | 1575 (1360) | solatko |