Forum » Omrežja in internet » Povezava starega računalnika z novim računalnikom
Povezava starega računalnika z novim računalnikom

X-Men ::
Zanima me sledeča stvar:
Kako bi povezal stari računalnik z novim računalnikom? To me zanima zato, saj imam na starem računalniku nekaj podatkov, ki bi jih rad prenesel na nov računalnik.
Hvala za odgovor!
Kako bi povezal stari računalnik z novim računalnikom? To me zanima zato, saj imam na starem računalniku nekaj podatkov, ki bi jih rad prenesel na nov računalnik.
Hvala za odgovor!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()

Jan987 ::
Iz mrežne kartice enega računalnika v mrežno kartico drugega. je enak kabel kot ga imaš od Modema/routerja do računalnika.
Sicer pa če gre za manjo količino podatkov in se ti ne da upadati z omrežji, lahko vse skupaj zapečeš na nekaj CD-jev ali DVD-jev ali pa daš na USB ključ!
Sicer pa če gre za manjo količino podatkov in se ti ne da upadati z omrežji, lahko vse skupaj zapečeš na nekaj CD-jev ali DVD-jev ali pa daš na USB ključ!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava s starim računalnikom IBM ThinkPad 380EOddelek: Strojna oprema | 4338 (3245) | Branimir |
» | Nov računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1858 (1629) | Marilyn |
» | Kloniranje celotnega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1420 (1273) | Duhec |
» | unable to mount root fs on unknown-blockOddelek: Operacijski sistemi | 1267 (1178) | kloshar |
» | Neposredna kabelska povezava dveh računalnikov?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1892 (1645) | Taras_Bulba |