Forum » Omrežja in internet » USB WLAN ključ Netgear WPN111 izgublja povezavo
USB WLAN ključ Netgear WPN111 izgublja povezavo
civava23 ::
Uporabljam RANGEMAX WIRELESS ROUTER WPN 824 in USB WLAN ključ WPN111, ki naj bi bil po tovarniških podatkih naprimernejši za ta router.
Nekaj dni je zadeva delovala OK, sedaj pa se je povezava postala zelo nestabilna.
Vzpostavi se povezava od 250 do 500 kb za maksimalno nekaj sekund, potem pa se prekine in začne kartica ponovno skenirati omrežja in kanale. Seveda je taka povezava povsem neuporabna
Router in kartico sem preizkušal ves čas na vidni razdelji od 0,5 do 5 m, vendar ni razlike.
Zamenjal sem tudi že USB podaljšek, preizkusil drug USB port.
Zanimivo je, da isti računalnik z WLAN PCI TP-Link kartico deluje stabilno.
Nekaj dni je zadeva delovala OK, sedaj pa se je povezava postala zelo nestabilna.
Vzpostavi se povezava od 250 do 500 kb za maksimalno nekaj sekund, potem pa se prekine in začne kartica ponovno skenirati omrežja in kanale. Seveda je taka povezava povsem neuporabna
Router in kartico sem preizkušal ves čas na vidni razdelji od 0,5 do 5 m, vendar ni razlike.
Zamenjal sem tudi že USB podaljšek, preizkusil drug USB port.
Zanimivo je, da isti računalnik z WLAN PCI TP-Link kartico deluje stabilno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC kot Ruter in še malo pomoči, pri postavitviOddelek: Omrežja in internet | 1052 (863) | Wisor |
» | Kako narediti wireless router it PC-jaOddelek: Omrežja in internet | 3908 (2648) | All |
» | homemade wireless router?Oddelek: Omrežja in internet | 1257 (1107) | Tilen |
» | nakup WLAN routerjaOddelek: Kaj kupiti | 3014 (2123) | BCSman |
» | Belkin Pre-N RouterOddelek: Kaj kupiti | 1917 (1766) | Kibby |