Forum » Omrežja in internet » homemade wireless router?
homemade wireless router?
st0jko ::
A je mozno naredit wireless router iz starega racunalnika z wireless usb mrezno?
prosim za navodila ali kak link
prosim za navodila ali kak link
keks?
#000000 ::
Narest tak router ni noben problem, jest sem uporabu m0n0wall in netgear wpn311 pci brezžično kartico, ni pa nujno da bo podpiral tvojo usb kartico, kero pa sploh imaš ?
Če bi imel nek pc z windowsi in gonil linux router na virtualni mašini bi blo mogoče veliko lažje, vkolkor tvoja mrežna ni podprta.
Če bi imel nek pc z windowsi in gonil linux router na virtualni mašini bi blo mogoče veliko lažje, vkolkor tvoja mrežna ni podprta.
st0jko ::
torej...? obstaja kak program s katerim v win xp z to mrežno naredim omrežje, na katerem bo deloval tudi moj novi telefon z WLAN podporo?
keks?
Klemenn ::
ka pa to se da?
da mam na prenosniku net preko kabla, potem pa da bi moja wireless kartica oddajala še drugim?
da mam na prenosniku net preko kabla, potem pa da bi moja wireless kartica oddajala še drugim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | En Wifi, dva laptopa, za skoraj 2x večja hitrost na enem izmed njiju.Oddelek: Omrežja in internet | 2225 (1732) | sm4rt4ss |
» | Ozko grlo omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1873 (1275) | x.sci |
» | kako izboljšati domet routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11949 (9803) | Pyr0Beast |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23011 (13838) | umexteacher |
» | ADSL preko WLANOddelek: Omrežja in internet | 1485 (1329) | cekr |