Forum » Programska oprema » Programi za gledanje tv programov
Programi za gledanje tv programov
PaX_MaN ::
Odvisno od izvira TV programa (satelitski, kabelski, internet TV)
Mislim, da vse troje obvlada VLC player, a ima le omejene funkcije.Seveda, če imaš potrebno opremo. Ponavadi pa imaš namenske programe že zraven TV tunerja ali VIVO grafične kartice, ki so zmogljivejši.
Mislim, da vse troje obvlada VLC player, a ima le omejene funkcije.Seveda, če imaš potrebno opremo. Ponavadi pa imaš namenske programe že zraven TV tunerja ali VIVO grafične kartice, ki so zmogljivejši.
marko1000 ::
Dobro, ampak jaz sem mislil vprasati ce obstaja kaki program, ki ima neke tv programe v sebi in ce jih lahko gledas?
BIG_Yack ::
Zdravo!
Ja obstaja, nova pogruntavščina programerjev Skypa: Joost.
Ampak se mi zdi da deluje le na invitatione. Če mi daš majl, ti ga pošljem, lahko pa kar sam pogledaš če so že kaj psremenili.
Ja obstaja, nova pogruntavščina programerjev Skypa: Joost.
Ampak se mi zdi da deluje le na invitatione. Če mi daš majl, ti ga pošljem, lahko pa kar sam pogledaš če so že kaj psremenili.
BIG_Yack ::
Zdravo!
Še enkrat sem preveril na Joostvi strani in pravijo, da ga je že možno prenesti.
Malo sem bil za časom.
P. S.: Ime tega programa me spominja na sir! Vas?
Še enkrat sem preveril na Joostvi strani in pravijo, da ga je že možno prenesti.
Malo sem bil za časom.
P. S.: Ime tega programa me spominja na sir! Vas?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kodi -brezplačni tv programiOddelek: Pomoč in nasveti | 11379 (8305) | Mavrik |
» | SiOL - VLC vsi programi play ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3148 (2976) | mijav7 |
» | Program za zajem ekranaOddelek: Zvok in slika | 895 (790) | karafeka |
» | P2P programi in T2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1398 (1084) | dejan03 |
» | Videorekorder - zajem programov?Oddelek: Zvok in slika | 2111 (1997) | mardy |