Forum » Loža » Polenovka
Polenovka

ToniT ::
Nagravžno, kot vsaka posušena riba, kupit se pa je včasih dalo v Ljubljani v delikatesi zraven tromostovja in pa zraven Filharmonije.

Ikarus ::
Za novo leto sem poskusil "bakalar" iz polenovk, ki je zelo podoben naši zaseki.
Prijatelj, ki je to pripravil, je zagotavljal, da je specialiteta....
Jaz nisem mogel jesti.
Prijatelj, ki je to pripravil, je zagotavljal, da je specialiteta....
Jaz nisem mogel jesti.

Elemen_T ::
Pa ne mi rečt da bakalar ni užiten?!
Če bi ga kdo poskusil pojest z manj gnusa v psihi bi bil zih 8-)
Believe me >:D
Če bi ga kdo poskusil pojest z manj gnusa v psihi bi bil zih 8-)
Believe me >:D

Balandeque ::
Bakalar ali polenovka na belo se kupi v skorajda vsaki ljubljanski ribarnici, imajo pa ga tudi v intersparu in mercatoreju. Naredi se ga tudi doma, tako da polenovko tolčemo ali meljemo in poljubno mešamo z olivnim oljem in drugimi dodatki. Papa se ga na črnem kruhu posutega z česnom. Groza me je pa, da ste zanj slišali šele tam okoli druge dekade življenja in da vam kakšen konzervasiran ribji namaz al pa kekec mleto drobovje očitno bolj tekne, kot pa tale schnjaaaack zadeva.
In na koncu: js sem štajerc ne primorc.
In na koncu: js sem štajerc ne primorc.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.

R0K ::
Kaj je to Bakalar ?? Ka edin jst nevem kva je to ? ...
btw ... od namazov takšnih in drugačnih ... čez BIFTEK (mesni alpa ribji) s čebulo ga NI ...
Zdej pa spat !
;)
btw ... od namazov takšnih in drugačnih ... čez BIFTEK (mesni alpa ribji) s čebulo ga NI ...
Zdej pa spat !
;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rad jem ribe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18607 (5394) | Ben Dover |
» | Vaši priljubljeni prehranski nakupi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9450 (7250) | #000000 |
⊘ | Napadeni veleposlaništvi velike britanije in nemčije v SudanuOddelek: Problemi človeštva | 3874 (3262) | Gandalfar |
» | Novoletni menijiOddelek: Loža | 2931 (2469) | mojsterleo |
» | EXIF - izpis podatkov o sliki v PHP ju?Oddelek: Programiranje | 1995 (1731) | Cokolesnik |