Forum » Pomoč in nasveti » Shranjevanje datotek v IE
Shranjevanje datotek v IE
karafeka ::
Pozdravljeni
Pri sprejemanju nekaterih vrst datotek v Internet Explorerju, mi se le-te samodejno odprejo z določenim programom. Jaz bi rad, da me IE vpraša, ali jih želim shraniti ali odpreti (po pomoti sem obkljukal tisti "Vedno mi odpri....", in sedaj me več ne vpraša)
Vem, da se to da rešit v Možnostih mape in Vrste datotek, vendar je problem, da jaz nimam pravic teh nastavitev spreminjat, niti nimam pravice spreminjat registra.
In sedaj me zanima, ali je kakšen drug način, da vzpostavim prvotno stanje pri prenosu datotek.
Pri sprejemanju nekaterih vrst datotek v Internet Explorerju, mi se le-te samodejno odprejo z določenim programom. Jaz bi rad, da me IE vpraša, ali jih želim shraniti ali odpreti (po pomoti sem obkljukal tisti "Vedno mi odpri....", in sedaj me več ne vpraša)
Vem, da se to da rešit v Možnostih mape in Vrste datotek, vendar je problem, da jaz nimam pravic teh nastavitev spreminjat, niti nimam pravice spreminjat registra.
In sedaj me zanima, ali je kakšen drug način, da vzpostavim prvotno stanje pri prenosu datotek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaščita proti odtekanju občutljivih podatkovOddelek: Programska oprema | 1089 (947) | SeMiNeSanja |
» | Zastonj dober FLV predvajalnik za Mac OSOddelek: Programska oprema | 1251 (1120) | klinker |
» | Spremeniti datoteko v MapoOddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1327) | malini |
» | [Firefox]Nastavitve prenosovOddelek: Programska oprema | 952 (915) | christooss |
» | Kako dodat program na desni miškin gumbOddelek: Programska oprema | 1095 (910) | CaqKa |