Forum » Kaj kupiti » Enostaven GSM telefon (low-cost)
Enostaven GSM telefon (low-cost)
aiko ::
Situacija je taka. Moja mati rabi nov, poceni telefon. Ampak nimam pojma kaj kupiti, glede na to, da vse telefone, katere sem kupil so imeli kup funkcij in niso bili low-cost.
Telefon bo uporabljala za klice, sporočila, imeti mora kolendar in budilko in tu se konča. Vse ostalo ne rabi. Pa zaželjeno je, da ni grd ko hudič. V tej poplavi telefonov, ki so na trgu, kaj bi bil najboljši nakup?
Prosim pomoč.
Telefon bo uporabljala za klice, sporočila, imeti mora kolendar in budilko in tu se konča. Vse ostalo ne rabi. Pa zaželjeno je, da ni grd ko hudič. V tej poplavi telefonov, ki so na trgu, kaj bi bil najboljši nakup?
Prosim pomoč.
Liker ::
Ce se kje dobi novega, bi jaz kupil SE T290.
Izjemno robusten, relativno majhen in poceni.
Drugace pa je tole pomojem najboljse Motorola C139
Stane samo 50 eurov in ima vse kar rabis :)
Izjemno robusten, relativno majhen in poceni.
Drugace pa je tole pomojem najboljse Motorola C139
Stane samo 50 eurov in ima vse kar rabis :)
Icematxyz ::
C139 sem kupil pred meseci za 10.000 sit v Big bangu.
Je dokaj majhen, ergonomičen in robusten...
Je pa namenjen le telefoniranju na vse drugo pozabi. To nalogo pa opravlja dobro saj je signal zadovoljiv, sliši se dobro baterija dolgo drži, polni se hitro...
Pisanje SMS - mučno, budilke -ni, osvetlitev je zelo konzervativna in 2 do 3 sekunde po dogodku zaslonček ugasne, če je preveč prazen ob vklopu na polnilec obvezno ugasne in moraš vnašati pin, melodije so slabe za zvonenje - oziroma sploh niso melodije ampak klasični tipi zvonenja...
Za mladega človeka ki se malo znajde in naprej določene stvari ve je ok če pa imaš to za mamo pa nebi priporočal.
Kupi kakšnega z katerim bo vsaj videla kdo jo kliče če nebo prepozno dvignila in bo zaslonček že ugasnil.
Je dokaj majhen, ergonomičen in robusten...
Je pa namenjen le telefoniranju na vse drugo pozabi. To nalogo pa opravlja dobro saj je signal zadovoljiv, sliši se dobro baterija dolgo drži, polni se hitro...
Pisanje SMS - mučno, budilke -ni, osvetlitev je zelo konzervativna in 2 do 3 sekunde po dogodku zaslonček ugasne, če je preveč prazen ob vklopu na polnilec obvezno ugasne in moraš vnašati pin, melodije so slabe za zvonenje - oziroma sploh niso melodije ampak klasični tipi zvonenja...
Za mladega človeka ki se malo znajde in naprej določene stvari ve je ok če pa imaš to za mamo pa nebi priporočal.
Kupi kakšnega z katerim bo vsaj videla kdo jo kliče če nebo prepozno dvignila in bo zaslonček že ugasnil.
tomaz- ::
še en glas za Motorolco. Vzel sem jo za svojo matko, je lepo pregledna, funkcije zelo easy, nič kompliciranja, pa še dokaj stylish telefonček je..
Matka zadovoljna u iber
Matka zadovoljna u iber
Mr_Globus ::
Nokia 1100 je way to go Stvar dobesedno neče crknit
Baterija zdrži 5 dni, nonstop vžgan; opomniki na datum (ni koledarja) in budilka
Baterija zdrži 5 dni, nonstop vžgan; opomniki na datum (ni koledarja) in budilka
krneki0001 ::
Nokia ima par modelov, ki imajo samo možnost klica, sms-a ter budilko in koledar, pa nič drugega. Mislim pa da je 2618 al neki takega tisti najcenejši model. Mam enga takega še doma in mi stoji na omari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponovne težave z iPhonovimi uramiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14193 (12726) | MrStein |
» | Trg mobilnih aparatov se bo skrčilOddelek: Novice / Rezultati | 4776 (2874) | Jux |
» | Izšel iPhone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10657 (8035) | bluefish |
» | Od sedaj anti-virusni programi tudi za mobilne telefoneOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 3727 (3727) | BigWhale |
» | BudilkaOddelek: Loža | 2083 (1866) | Mercier |