Forum » Pomoč in nasveti » Display settings problem - max.1024x768 !?! zakaj ?
Display settings problem - max.1024x768 !?! zakaj ?
Maniac ::
Hey
Morda ve kdo, v čem bi lahko biu problem da ne morem spremeniti resolucijo pod display settings (v Visti) na več kot 1024x768 ? To je max kr lahko.
Uporabljam ATi Radeon X1600 series. Pod display settings mi piše zraven takole :
1.(Multiple Monitors) on Radeon X1600 Series (Microsoft Corporation - WDDM)
Posnel sm tut že novejše ati driverje, kjer naj bi pod Ati catalyst lahko spreminjal, pa je kr noče.
Monitor : LCD LG flatron 19"
Hvala vsem za pomoč !
LP
Morda ve kdo, v čem bi lahko biu problem da ne morem spremeniti resolucijo pod display settings (v Visti) na več kot 1024x768 ? To je max kr lahko.
Uporabljam ATi Radeon X1600 series. Pod display settings mi piše zraven takole :
1.(Multiple Monitors) on Radeon X1600 Series (Microsoft Corporation - WDDM)
Posnel sm tut že novejše ati driverje, kjer naj bi pod Ati catalyst lahko spreminjal, pa je kr noče.
Monitor : LCD LG flatron 19"
Hvala vsem za pomoč !
LP
Ouyeah!
R33D3M33R ::
Mogoče bi pomagalo, da deinstaliraš gonilnike za monitor in jih na novo namestiš (poišči jih na proizvajalčevi strani).
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Davids84 ::
imaš mogoče TV out priklopljen?pojdi v ati control center in tm odstrani tv,potem boš lahko spremeniu na večjo resolucijo(največjo ki jo monitor dopušča).
lp
lp
Mavrik ::
To bo verjetno zato, ker sploh nimaš nameščenih gonilnikov za grafično kartico.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko bi dobil za to starino?Oddelek: Kaj kupiti | 2119 (1096) | mezzene |
» | Kje je cursor??Oddelek: Pomoč in nasveti | 703 (553) | d3n!5 |
» | 1680x1050 na 22col - izhod iz prenosnika HP nx6125 - KAKO DOSEČI?Oddelek: Strojna oprema | 1859 (1633) | ender |
» | x850xt, x800gto2, 7600gt -vse na agp..katera je najboljsaOddelek: Kaj kupiti | 2001 (1217) | Klemzz |
» | Nakup crossfireOddelek: Kaj kupiti | 2222 (1555) | simnov |