Forum » Programska oprema » Sinhronizacija map
Sinhronizacija map
nurmaln ::
Iščem (po možnosti brezplačen) program, ki bi mi konstantno sinhroniziral dve mapi.
Imam Mapo1 in Mapo2. Ne glede na to v kateri spremenim vsebino, želim da se v drugi zadeva sinhronizira.
Pozna kdo kaj takega?
Imam Mapo1 in Mapo2. Ne glede na to v kateri spremenim vsebino, želim da se v drugi zadeva sinhronizira.
Pozna kdo kaj takega?
jerneju ::
To iščem tudi jaz.
Pravzaprav bi bilo uporabno za arhiviranje.
Želel bi, da se mi mapa My Documents in vse njene podmape z datotekami sinhronizirajo z zunajim USB diskom (ko ga pač zraven priključim). Oz. v realnem času, če kaj spremenim in je disk zraven priključen.
Je kdo kaka ideja? Sicer je to praksa v podjetjih, da se pač določene mape sinhronizirajo z arhivom na strežniku. Ponavadi sicer takrat, ko se uporabnik odlogira.
Pravzaprav bi bilo uporabno za arhiviranje.
Želel bi, da se mi mapa My Documents in vse njene podmape z datotekami sinhronizirajo z zunajim USB diskom (ko ga pač zraven priključim). Oz. v realnem času, če kaj spremenim in je disk zraven priključen.
Je kdo kaka ideja? Sicer je to praksa v podjetjih, da se pač določene mape sinhronizirajo z arhivom na strežniku. Ponavadi sicer takrat, ko se uporabnik odlogira.
urban99 ::
v zadnjih dveh dneh so bile vsaj 3 take teme, ne vem kako vam ne uspe nič najti. OK, razumem da iskalnik ne dela, ampak dajte se poskusit naučit še 'naprednega' iskanja z guglom. Evo vam namig.
Sicer pa je tole odgovor na "je kej al ni". Je, samo najt je treba...
Allway Sync
BackupPC
DeltaCopy Rsync
FullSync
ICE Mirror
SyncBack
Yadis
Upam, da boste zmogli poiskat linke, večina jih je freeware oz. open source. Gluck auf!
Sicer pa je tole odgovor na "je kej al ni". Je, samo najt je treba...
Allway Sync
BackupPC
DeltaCopy Rsync
FullSync
ICE Mirror
SyncBack
Yadis
Upam, da boste zmogli poiskat linke, večina jih je freeware oz. open source. Gluck auf!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Cloud Storage Provider?Oddelek: Programska oprema | 2171 (857) | slitkx |
» | Microsoft OneDriveOddelek: Operacijski sistemi | 2659 (852) | gwtlwesncw |
» | Backup, sinhronizacija map, datotek na zunanjem diskuOddelek: Programska oprema | 2185 (1786) | Manu |
» | Sinhronizacija datotek in mapOddelek: Pomoč in nasveti | 1867 (1527) | slitkx |
» | Izšel Dropbox 1.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15681 (13168) | Gandalfar |