Forum » Pomoč in nasveti » Winfast 2000XP expert - Record problem
Winfast 2000XP expert - Record problem
shorto ::
No moj problem, ni nevam kakšen samo vseen, zanimam me če ima kdo izkušnje z tole TV kartico, ravnokar sem jo zamenjal za mojo staro Pinncale PCTV Rave in je zajemanje slike izredno slabo, zanima me če mi lhako kdo svetuje kira nastavitev je najboljša za snemanje na temu Tv Toonerju.
P.S. Zanima me še sledeče če zna kdo popravit; Prvo ko sem inštaliral Pinnacl-a sem lahko tudi v programu samemu štimu zvok televizije, ko sem ga instaliral drugič (isti cd seveda) pa sploh ni več reagiral na spremembo zvoka v samemu programu, ampak sedaj se tale težavica nadaljuje tudi pri temu WinFastu ali mi zna kdo povedasti, kaj bi lahko bilo narobe?
LP
P.S. Zanima me še sledeče če zna kdo popravit; Prvo ko sem inštaliral Pinnacl-a sem lahko tudi v programu samemu štimu zvok televizije, ko sem ga instaliral drugič (isti cd seveda) pa sploh ni več reagiral na spremembo zvoka v samemu programu, ampak sedaj se tale težavica nadaljuje tudi pri temu WinFastu ali mi zna kdo povedasti, kaj bi lahko bilo narobe?
LP
- spremenil: shorto ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje o povezavi preko Hamachi-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1266 (687) | ScottDJ_ |
» | USB ključ - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 7196 (4433) | deninho1989 |
» | Gta san andreas multy playerOddelek: Igre | 12406 (3918) | matko12 |
» | Goljufija ali ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (942) | ender |
» | nakup Tv karticeOddelek: Zvok in slika | 3303 (2540) | gruntfürmich |