Forum » Pomoč in nasveti » 2 diska, 2jni Windowsi - komunikacija in dostop med njimi.
2 diska, 2jni Windowsi - komunikacija in dostop med njimi.
kocba ::
Hey.
Doma imam dva diska in na obeh , so nalozeni windowsi. Ko zazenem en disk kot master in sem v njegovih windowsih, mi windowsi na drugem disku ne dopuscaju dostop do windows datotek (documents setings, pol fajli, ki so na windows particiji.).
Zanima me na kaksen nacin bi si jaz lahko pridobil dostop do teh datotek in fajlov.
Nekaksen nacin mora ziher bit.
lp
Doma imam dva diska in na obeh , so nalozeni windowsi. Ko zazenem en disk kot master in sem v njegovih windowsih, mi windowsi na drugem disku ne dopuscaju dostop do windows datotek (documents setings, pol fajli, ki so na windows particiji.).
Zanima me na kaksen nacin bi si jaz lahko pridobil dostop do teh datotek in fajlov.
Nekaksen nacin mora ziher bit.
lp
kixs ::
Moras biti prijavljen kot administrator oz. z admin pravicami. Ce ne drugace, lahko uporabis "take ownership".
Ne bo pa slo, ce si se kaj igral z enkripcijo.
Ne bo pa slo, ce si se kaj igral z enkripcijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NAS in crypto virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 5371 (4469) | black ice |
» | izsiljevalski virus Locky (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 43871 (34981) | SeMiNeSanja |
» | Možni načini dostopa do podatkov na diskuOddelek: Strojna oprema | 3031 (2690) | St235 |
» | Organizacija datotek na sodobnih OSihOddelek: Programska oprema | 2018 (1838) | imagodei |
» | Kako dostopati do podatkox, ki so last drugega uporabnika (Win7) ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1186 (1043) | NeMeTko |