Forum » Izdelava spletišč » Nakupi s kreditno kartico
Nakupi s kreditno kartico
jerry2000 ::
Pozdrav
Mi lahko kdo samo malo namigne, kar moram narediti na serverju, da bi stranka lahko imela trgovino gor, ki bi ji ljudje plačevali artikle s kreditno kartico. Za trgovino vem, zanima me tisti del kreditna kartica.
Vem da potrebujem certifikat (je dovolj en za domeno mojo ali mora imeti vsaka stranka svojo), pa verjetno kaj iz banke?
Jerry
Mi lahko kdo samo malo namigne, kar moram narediti na serverju, da bi stranka lahko imela trgovino gor, ki bi ji ljudje plačevali artikle s kreditno kartico. Za trgovino vem, zanima me tisti del kreditna kartica.
Vem da potrebujem certifikat (je dovolj en za domeno mojo ali mora imeti vsaka stranka svojo), pa verjetno kaj iz banke?
Jerry
Jerry and Tom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera predplacniska kreditna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22737 (11829) | kuall |
» | Nakup pri expansys.si - čudne zahteveOddelek: Kaj kupiti | 7101 (5447) | Wox |
» | spletna trgovina - placevanje s karticamiOddelek: Izdelava spletišč | 2534 (1907) | kitewing |
» | Kako varno uporabljati mastercard na internetu?Oddelek: Loža | 7095 (5807) | Mavrik |
» | plačevanje s kreditno karticoOddelek: Loža | 4923 (4355) | borutz |