Forum » Pomoč in nasveti » Peluga.at
Peluga.at
BmN ::
Prosim, prosim ali je kdo že kdaj kupoval tam? Problem je da ne pošiljajo v Sovenijo in je treba it robo tja iskat. Ker mi je Graz najbljižje bi šel kr tja samo nikjer ne najdem načrta mesta ali vsaj namiga kje bi lahko ta trgovina bila. Če je kdo že bil tam in mi lahko vsaj okvirno obrazloži kje bi lahko bila bi bil zelo hvaležen!
sinko999 ::
Enostavno uporabiš kakšno online karto npr viamichelin pa map24.de not vtipkaš naslov trgovine ki ga dobiš pod impresum in ima celo link do map24 da pokaže kje se nahaja;
drugače pa tako v kolikor veš kje je trgovina goesta .
drugače pa tako v kolikor veš kje je trgovina goesta .
Ni? ni ve?no !
msedem ::
jaz bil ravno ta petek tam. ni težko najt, greš po avtocesti, prideš v grazu na veliko krožno in samo slediš tabli GRAZ ZENTRUM. Ves čas... potem pa prideš do velikega križišča(tam vozi tudi tramvaj, greš levo, čez 10 m je peluga(nasproti je velik hotel, hhhmmm pozabo ime hotela).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: msedem ()
DMX ::
najlažja varianta ti je ta, da si robo naročiš na pošto v Spielfeldu (500m stran od Berte), plačaš poštnino in to je to...poštnina te pride 10€ + 1€ za poštno-ležeče, kar je ceneje kot vinjeta in bencin. Seveda lahko plačaš po povzetju, kar je super. Naročiš pa tako, da se registriraš na njihovi strani in samo klikaš kaj bi rad imel. Vso robo pa ti pošljejo iz centrale v Welsu, kjer imajo največ vsega na zalogi. Čakaš pa max. 2 dni, če je roba na zalogi.
Bom pa ti še jutri napisal naslov te pošte, če si boš slučajno kaj naročil...
Bom pa ti še jutri napisal naslov te pošte, če si boš slučajno kaj naročil...
žal tega pa ne vem, saj sem iz Maribora in se mi ni težko zapeljat do Spielfelda...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DMX ()
in še naslov od pošte:
POSTAMT SPIELFELD
POSTLAGERND FüR (npr. Samo Vzorec)
8471 SPIELFELD
0043 345 32141 (in še telefonska številka, da lahko preverite, če je paket že tam)
in to je vsa umetnost...pravzaprav si lahko vse iz Avstrije pošljete poštno-ležeče, kar je zakon.
POSTAMT SPIELFELD
POSTLAGERND FüR (npr. Samo Vzorec)
8471 SPIELFELD
0043 345 32141 (in še telefonska številka, da lahko preverite, če je paket že tam)
in to je vsa umetnost...pravzaprav si lahko vse iz Avstrije pošljete poštno-ležeče, kar je zakon.
Cenik:
00,0 - 04,9 kg = 10,00 EUR
05,0 - 19,9 kg = 17,00 EUR
20,0 - 31,5 kg = 27,00 EUR
Komplettsystem ca. 17,00 EUR
00,0 - 04,9 kg = 10,00 EUR
05,0 - 19,9 kg = 17,00 EUR
20,0 - 31,5 kg = 27,00 EUR
Komplettsystem ca. 17,00 EUR
BmN ::
svetsko! thx DMX bom jaz tud tak naredo, btw. jaz sem tud iz MB :D
sem že računal kak naj tja pridem
POSTAMT SPIELFELD
POSTLAGERND FüR (ime priimek??)
8471 SPIELFELD
sem že računal kak naj tja pridem
POSTAMT SPIELFELD
POSTLAGERND FüR (ime priimek??)
8471 SPIELFELD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36377 (19497) | AgiZ |
» | Poštno ležeče SpielfeldOddelek: Kaj kupiti | 14087 (4057) | shadow7 |
» | Pošiljka iz AnglijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1765 (1567) | zaaaz89 |
» | Pocen Štacuna v Tujini (za rač. komponente)... Dostava?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1824 (1593) | J.Sky |
» | Za vse, ki imate namen naročiti blago v tujiniOddelek: Kaj kupiti | 3961 (2962) | b0j3 |