Forum » Strojna oprema » Sound Blaster Live! (again)
Sound Blaster Live! (again)

Slide ::
Vem da ste o tem že velikrat govorl, samo takrat nisem daju pozornosti na to ke nisem mel problema z zvočno karto. Preden sem dal gor WinXP sem mel Win98 in vse je delal ok, nobenih zapletov, nobenih problemov. Zdej mam sistem z WinXP.
itak Winsi so vse najdel, vse je delal ok. Pol sem dal t nove 4in1, driverje za grafično 27.xx.
Problem se pojavlja že v samem 3DMarku 2001. Ko bencha, slišim na sprednjih zvočnikih statiko. In tudi v nekaterih v špilih, res da je zanemarljivo, toda moti me zakaj to dela, ker to prej ni delal.
Hvala
itak Winsi so vse najdel, vse je delal ok. Pol sem dal t nove 4in1, driverje za grafično 27.xx.
Problem se pojavlja že v samem 3DMarku 2001. Ko bencha, slišim na sprednjih zvočnikih statiko. In tudi v nekaterih v špilih, res da je zanemarljivo, toda moti me zakaj to dela, ker to prej ni delal.
Hvala
forever 200 MPH ...

Mr.B ::
Tri zadeve :
1. Najprej Windows update
2. Inštaleraj trojko Live Wire
3. Namesti 8MB popravek s strani Creativove strani.
1. Najprej Windows update
2. Inštaleraj trojko Live Wire
3. Namesti 8MB popravek s strani Creativove strani.
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črn ekran po dvigu WinXPOddelek: Strojna oprema | 752 (635) | slowie |
» | Mreža dela, brskanje po netu pa nikakor ne?!Oddelek: Omrežja in internet | 1372 (1180) | Ibex |
» | Teac CD-ROM in firmwareOddelek: Pomoč in nasveti | 1061 (943) | mirkuma |
» | Namestitev grafične RADEON 9000PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1552 (1224) | ali3n |
» | gonilniki za V3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1218 (1134) | baghera |