Forum » Strojna oprema » Sound Blaster Live! (again)
Sound Blaster Live! (again)
Slide ::
Vem da ste o tem že velikrat govorl, samo takrat nisem daju pozornosti na to ke nisem mel problema z zvočno karto. Preden sem dal gor WinXP sem mel Win98 in vse je delal ok, nobenih zapletov, nobenih problemov. Zdej mam sistem z WinXP.
itak Winsi so vse najdel, vse je delal ok. Pol sem dal t nove 4in1, driverje za grafično 27.xx.
Problem se pojavlja že v samem 3DMarku 2001. Ko bencha, slišim na sprednjih zvočnikih statiko. In tudi v nekaterih v špilih, res da je zanemarljivo, toda moti me zakaj to dela, ker to prej ni delal.
Hvala
itak Winsi so vse najdel, vse je delal ok. Pol sem dal t nove 4in1, driverje za grafično 27.xx.
Problem se pojavlja že v samem 3DMarku 2001. Ko bencha, slišim na sprednjih zvočnikih statiko. In tudi v nekaterih v špilih, res da je zanemarljivo, toda moti me zakaj to dela, ker to prej ni delal.
Hvala
forever 200 MPH ...
Mr.B ::
Tri zadeve :
1. Najprej Windows update
2. Inštaleraj trojko Live Wire
3. Namesti 8MB popravek s strani Creativove strani.
1. Najprej Windows update
2. Inštaleraj trojko Live Wire
3. Namesti 8MB popravek s strani Creativove strani.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črn ekran po dvigu WinXPOddelek: Strojna oprema | 721 (604) | slowie |
» | Mreža dela, brskanje po netu pa nikakor ne?!Oddelek: Omrežja in internet | 1345 (1153) | Ibex |
» | Teac CD-ROM in firmwareOddelek: Pomoč in nasveti | 1038 (920) | mirkuma |
» | Namestitev grafične RADEON 9000PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1522 (1194) | ali3n |
» | gonilniki za V3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1195 (1111) | baghera |