Forum » Loža » Zamašen nos (ne pomaga prav nič!) pomoč pls!
Zamašen nos (ne pomaga prav nič!) pomoč pls!
Roadkill ::
>> Pa ne pretiravat z njimi, znanec si je s kapljicami uspel uničiti vonj!
I second that. Sem uspel sposobnost vohanja spraviti na nekje 30% z zdravili proti alergiji (šprice za v nos).
Dokaj neugodno. :)
I second that. Sem uspel sposobnost vohanja spraviti na nekje 30% z zdravili proti alergiji (šprice za v nos).
Dokaj neugodno. :)
Ü
bluefish ::
pusti, da se pozdravi. Za lažje dihanje pa lahko uporabiš Mentoklar inhalator (ne prepogostokrat, ker izsuši sluznico).
HyperKiller ::
Jaz bi najprej poslušal bMozarta.
Kot zanimivost pa lahko povem, da z mentolom obogateni tobak za njuhanje naredi prepih( poleg tega da ti nasmeti vse dihalne poti).
Kot zanimivost pa lahko povem, da z mentolom obogateni tobak za njuhanje naredi prepih( poleg tega da ti nasmeti vse dihalne poti).
nevone ::
Nekej od vsega mu je moral pomagat, k se nč več ne oglasi. Al je pa dokončno obupal.
o+ nevone
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Meizu ::
Verjetno je umrl zaradi pomankanja kisika.
L0000L To sm se pa res nasmejal zdej
Ampak, sej, kakršne nasvete mu dajete (tiste z amoniakom itd.), še dobro, da ni tko neumen, da bi res to nardil.... Ker bi ble posledice
iskra ::
Meni se nos zelo rad zamaši, ko sem na prepihu cel dan brez kape. Takrat fašem še vnetje sinusov (bolečina v čelu, da te posede, ko zjutraj vstaneš iz postelje) in sledijo antibiotiki. Mislim, da ima kolega enake simptome.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
kixs ::
Vec seksat in se bo nos sam od sebe spucal
Ce pa to ne gre , potem pa telovadit! Telo bo ze poskrbelo, da bo vse zacelo delat tako kot je treba
Ce pa to ne gre , potem pa telovadit! Telo bo ze poskrbelo, da bo vse zacelo delat tako kot je treba
;-) ::
Čez noč (včeraj) se mi je odprlo...nevem zakaj(kar naenkrat), samo da je zdaj ok.
Ni ga lepšega kot normalno dihat...
Ni ga lepšega kot normalno dihat...
HyperKiller ::
@kixs97: Kdo bi si mislil da mora zaradi prehlada ostati doma; prijatelj pravi, da ko se je vpisal v vojsko, po enem tednu ni imel več težav za takšnimi "boleznicami". Telo je res kul zadeva.
// Zanimivo, geeki v bistvu ne znajo uporabljat najboljše naprave na svetu.
// Zanimivo, geeki v bistvu ne znajo uporabljat najboljše naprave na svetu.
strictom ::
Če je telo najboljša naprava na svetu, čemu potem kakeršnekoli naprave?
Sicer pa pri prehladu je tako, če ga zdraviš ga imaš 7 dni, če ne pa en cel teden.
Sicer pa pri prehladu je tako, če ga zdraviš ga imaš 7 dni, če ne pa en cel teden.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
DimmniBurek ::
""Sicer pa pri prehladu je tako, če ga zdraviš ga imaš 7 dni, če ne pa en cel teden.""
Bruhahahahahaaaa
""Kva a ti v nos lulčka dobivaš al kaj?""
Če bi kdaj sexal, bi vedu da se telo dokaj zmartra in to pomaga odmašitvi vseh dihalnih(in nedihalnih) poti.
Bruhahahahahaaaa
""Kva a ti v nos lulčka dobivaš al kaj?""
Če bi kdaj sexal, bi vedu da se telo dokaj zmartra in to pomaga odmašitvi vseh dihalnih(in nedihalnih) poti.
There Is No Stronger Drug Than Reality
Jernej L ::
RESEN ODGOVOR:
Če te res zelo boli v nosu in nosni votlini, pojdi ZDRAVNIKU, naj ti pregledajo sinuse, ker ta zadva, če jo ne rešiš kmalu, lahko povzroči hude zaplete.
Če te res zelo boli v nosu in nosni votlini, pojdi ZDRAVNIKU, naj ti pregledajo sinuse, ker ta zadva, če jo ne rešiš kmalu, lahko povzroči hude zaplete.
SmeskoSnezak ::
EWEER, predno naslednič ob takšnih težavah letiš k dohtoru, sprobaj pred tem vsaj eno izmed mojih metod.
@ Pusti soncu v srce... @
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinusitis - kronično vnetje sinusovOddelek: Loža | 12437 (2814) | tikitoki |
» | Krvavitev iz nosuOddelek: Loža | 5146 (4175) | fosil |
» | Zamašen nosOddelek: Loža | 14359 (12550) | kuglvinkl |
» | Kronično zamašen nosOddelek: Loža | 9817 (9025) | zee |
» | Zabiti sinusi, boleča glava in vse okoli desnega očesaOddelek: Loža | 4765 (4656) | waters |