Forum » Programska oprema » Novi Gonilniki -> Filmi ne delajo več
Novi Gonilniki -> Filmi ne delajo več
Rokic ::
Pozdravljeni!
Že nekaj časa se ubadam s tem nadležnim problemom. Pred kratkim sem posodobil (še sam ne vem zakaj ) gonilnike grafične kartice. Od takrat se mi ob predvanaju filma sliši samo zvok. Slika je pač črna. Po tem pojavu sem spet odstranil gonilnike in namestil starejše, vendar je problem ostal (počistil sem tudi register z orodjem v TuneUp Utilities).
Zanimivo, da mi filmi ne delujejo v WMP, BSPlayerju, PowerDVDju,... na spletnih stranek, kjer pa so "flash" predvajalniki pa vse lepo deluje.
A kdo ve kako bi rešil to nadležno stvar?
Še podatki o sistemi:
- AMD Barton 2600+
- Abit NF7-S v2.0
- Ati Radeon 9600XT (Connect 3D)
- OS Win XP SP2
Že nekaj časa se ubadam s tem nadležnim problemom. Pred kratkim sem posodobil (še sam ne vem zakaj ) gonilnike grafične kartice. Od takrat se mi ob predvanaju filma sliši samo zvok. Slika je pač črna. Po tem pojavu sem spet odstranil gonilnike in namestil starejše, vendar je problem ostal (počistil sem tudi register z orodjem v TuneUp Utilities).
Zanimivo, da mi filmi ne delujejo v WMP, BSPlayerju, PowerDVDju,... na spletnih stranek, kjer pa so "flash" predvajalniki pa vse lepo deluje.
A kdo ve kako bi rešil to nadležno stvar?
Še podatki o sistemi:
- AMD Barton 2600+
- Abit NF7-S v2.0
- Ati Radeon 9600XT (Connect 3D)
- OS Win XP SP2
jperc21 ::
Probaj inštalirat novi k-lite codec pack.
Mogoče ti jih ne predvaja , ker so zastareli codeci.
LP
Mogoče ti jih ne predvaja , ker so zastareli codeci.
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !Oddelek: Operacijski sistemi | 4335 (2534) | aiko |
» | Predvajanje filmov v Win VistaOddelek: Programska oprema | 1696 (1583) | roocky |
» | LEADTEK WINFAST 7600gs pa ne gre predvajati filmov!!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1148 (1005) | dejansan |
» | Ali se splača downlodati program iz interneta?Oddelek: Programska oprema | 1520 (1091) | Mr_Globus |
» | BSplayer 1.21 izšel!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7295 (5544) | r5r |