» »

StarCraft II

StarCraft II

Temo vidijo: vsi
««
8 / 23
»»

deadbeef ::

Čak a za ta SC2 boš rabil tak subscription kot za WoW plačevanje vsak mesec? :S

Rotaidal ::

Ne, od kje pa tebi to?

Zheegec ::

V USA pa Evropi ne, bo pa ponekod (recimo južna koreja) možno igrati SC2 tudi kot del WoW subscriptiona. Pri nas bo pa normalno - kupiš špil in igraš.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

bluefish ::

Nejc1994 je izjavil:

Oprostite ampak men ta blizzard SMRDI (oprostite izrazu). Zato ker majo prevec dnara pa ga se vec hocjo zato pa pol druga podjetja k delajo igre propadajo
Na srečo je tako. Zakaj bi se umetno vzdrževalo razvojne studie, ki letno sproducirajo eno borno in zanič igro.

Dami ::

Nejc1994 je izjavil:

Oprostite ampak men ta blizzard SMRDI (oprostite izrazu). Zato ker majo prevec dnara pa ga se vec hocjo zato pa pol druga podjetja k delajo igre propadajo

Se strinjam da smrdi kr majo preveč dnarja in ga molzejo še več. Na srečo pa vsaj dobimo vsake par let en špil, ki se zapiše v zgodovino.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dami ()

ahac ::

Nejc1994 je izjavil:

Pa kupi več iger in pomagaj podjetjem, da ne bodo propadla!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

BigWhale ::

ahac je izjavil:

Nejc1994 je izjavil:

Pa kupi več iger in pomagaj podjetjem, da ne bodo propadla!

as nor, tega se pa res ne dela! hahahah ce mas vse na netu bos pa kupval! ker pek!

ArYeS ::

game.co.uk ne bo posiljal Collectorsov internationaly.. damn them.

McGregorSL ::

Nevem mene zaenkrat tale špil ni prepričal... nekak se mi zdi čist isti kot C&C serija...

Kakšn bo pa sploh multiplayer? a bo to matchmaking system kot v DOW2 ali bolj kot world in conflict?
Ali bo kakšen ranking sistem? Ali pa globalna mapa kjer lahko zasedaš teritorije... ali pa karkoli novege v MP?

Pa koliko map bo v originalu? Nikjer nč ne piše...

lp
~McG

C&C pa Starcraft sta podobna? Eni najbolj različnih strategij... sem preigraval oboje ogromno. Glavni razliki sta to, da je C&C beden, razen čisto prvega C&C, ki je bil zakon, Starcraft 1&2 sta pa zakon :) Lahko grem tudi bolj v detalje...

Aja, drugače tukaj imaš replaye bolj high-level tekem. Tega C&C ni zmogel v celi svoji zgodovini.
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zheegec ()

McGregorSL poglej si kak youtube video :\

Nejc1994 ::

c&c, starcraft so zanic prot supreme commanderju

bluefish ::

Hruške in jabolka.

Ah, supreme commander. Še en fail poizkus re-make dobrega starega Total annihilation, ki je bil boljši. Žal se s Starcraft nobena od teh ne more kosati, tako pravijo tudi pro-gamerji.
Janez Janša, 29.04.2014

Pesimist ::

Zheegec je izjavil:

C&C pa Starcraft sta podobna? Eni najbolj različnih strategij... sem preigraval oboje ogromno. Glavni razliki sta to, da je C&C beden, razen čisto prvega C&C, ki je bil zakon, Starcraft 1&2 sta pa zakon :) Lahko grem tudi bolj v detalje...

Aja, drugače tukaj imaš replaye bolj high-level tekem. Tega C&C ni zmogel v celi svoji zgodovini.

tebe je mama med tekmo rodila

to hudo bedni game zgleda jau. ki so footmensi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Jao, jao... to pa sploh ne bomo komentiral. Koliko ste pa stari v povprečju v tej temi? Je kdo nad 16? Nad 20?
Janez Janša, 29.04.2014

Ti se menis ko igerce spilas pa jih imas ze 40et.

Sicer nism pristaš RTS špilov čeprav sem jih veliko igral. Ampak pomoje najbolši do sedaj so mi bili World in conflict, Dawn of War 1/2, CoH, seveda težko primerjat stare legende kot je bil C&C ali pa igra "Z".

Sem pogledal že kar nekaj videov in ne vidim razlike. Ok pač so 3 druge rase kot v C&C, novejša grafika, drugačen sistem map... še vedno pa maš isto nabiranje reourcov, narediš maso X enot in jih pošlješ ... kje pa je razlika med tem in C&C?

narediš maso X enot in jih pošlješ .

hehe, tipična izjava nekoga, ki nikoli ni igral starcrafta :)

Nasprotnik, pa ima 10x manj enot kot ti in te zruši za malo malco. Nič ne pomaga x enot :)

jaz ze 2 leti ne spilam vec igerc pa se nisem blizu 40. Alien pa stari deda igerce natepava. :P

Rotaidal je izjavil:

narediš maso X enot in jih pošlješ .

hehe, tipična izjava nekoga, ki nikoli ni igral starcrafta :)

Nasprotnik, pa ima 10x manj enot kot ti in te zruši za malo malco. Nič ne pomaga x enot :)

Valda da nisem, če še ni vn pršu ... jao :))
SC1 me pa tut ni nikol prtegnu...

Sej mi je jasno, da obstajajo taktike, pa da je hitrost pomembna ... ampak v povprečju je massa enot v teh klonih strategij zmaga...

DOOM_er ::

pesimist kaj ti pomaga če ne igraš igerc že 2 leti pa še nisi 40 in si mentalno na ravni tliletnika
Robots will steal your job. But that's OK

ampak v povprečju je massa enot v teh klonih strategij zmaga...

V stracraftu ne :)
Valda da nisem, če še ni vn pršu ... jao

govorim o prvem delu in o sc2 beti :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rotaidal ()

Haha, folk zabavne stvari omenja. Nabiranje resursu je dosti bolj kompleksno kot C&C, pri C&C narediš tiste dva gathererja in to je to. Tukaj pa moraš cel celoten potek igre delati "workerje" in paziti na ekonomijo.

V C&C se lahko dost zavaruješ v bazi in si nabiraš vojsko. V SC pa to ne gre. Moraš expandat al pa umreš.

Recimo zadnjič sem imel ene 20 enot in 2 expansiona. Pa pride nasprotnik z 3 majhnimi enotami in mi skoraj vse sesuje.
Masa enot ti v SC(2) nič ne pomaga, če si bedak in ne narediš pravih. :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Se prav je nabiranje nekje vmes med nekaj "harvesterjev" iz C&C in 100+ workerjev iz Age of Empires? :D

Se prav mi hočte povedat, da v večini primerov masa enot ne zmaga? (seveda govorim ista rasa VS ista rasa (ker logično da je/bo zergov več))... ampak če maš 10 marincev vs 20 marincev ali pa 10 zealotov vs 20 zealotov je še vedno možnost, da 10 enot zmaga?

ahac postal si pred mano... :D

bomo videli saj bo zihr kakšen "demo" za sprobat

Zgodovina sprememb…

Tukaj je važna taktika. Saj sem dal link, ko komentator sproti vse razlaga - kaj je dobro proti čemu, ali je prvi igralec videl, kaj drugi počne ali ne (že samo ena stavba lahko naredi ogromno razliko). Če greš na hitri napad in ti ne uspe imaš potem slabšo ekonomijo, in obratno. Ja, lahko čepiš v bazi in nabiraš "x" enot, samo tvoj nasprotnik bo to izkoristil za expansione in te bo preprosto sesul. Če pa aktivno gradiš expansione pa bo akcija stalno.

Se prav mi hočte povedat, da v večini primerov masa enot ne zmaga? (seveda govorim ista rasa VS ista rasa (ker logično da je/bo zergov več))... ampak če maš 10 marincev vs 20 marincev ali pa 10 zealotov vs 20 zealotov je še vedno možnost, da 10 enot zmaga?

Tukaj pride v poštev micro - 20 vs 10 istih enot bo najbrž 20 enot res zmagalo, ampak primerov, kjer se bosta srečali identični vojski, samo v različnem primeru je pa itak malo. Tako in tako skavtaš nasprotnika in če vidiš da ima večinoma marince se ti usmeriš na mauraderje in tanke... Vsaka enota je dobra proti nečemu in slaba proti nečemu.

Pa niso samo "3 različne rase", kot sta 2 v C&C. V C&C rasi delujeta na isti način, samo imata malo različne enote. Tukaj pa 3 rase delujejo popolnoma različno.

Ja, tudi čez 10 let ne vidim razloga, zakaj ne bi igral PC iger. Bolje že, kot da recimo gledaš TV ali pa filme...

edit;
Se prav je nabiranje nekje vmes med nekaj "harvesterjev" iz C&C in 100+ workerjev iz Age of Empires? :D

Ja, tudi 50 in več workerjev imaš lahko. Samo tukaj je važno, da se aktivno expandaš. To naredi ogromno razliko. Samo preveč workerjev pa spet pomeni, da ima nasprotnik lahko manj workerjev in dela na vojski, pa te povozi. Glavno je prilagajanje nasprotniku.
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zheegec ()

sc2 beta playerji, dodajte me: ArYeS.638

Zaenkrat sm silver-gold level :)

Alien3001

vse lepo in prav... mi je jasno kako se stvarem sreže... sam špilam že 15let. Seveda nimam več tok časa kot nekoč pa tut zelo malo kvalitetnih špilov je zadnje čase.

Ampak enako kot si razložil velja tudi za ostale RTSje kjer moraš resource nabirat. Tudi tam če se ne expandaš si ponavadi "dead". In princip taktik je čisto enak kot tu (no vsaj tako zgleda).

nobodyelse ::

In najbolsa stvar pri novem SC-ju je, da je gameplay hud ko swina, premikanje enot, moznost micranja, vse je prfect in kle je sc top of the pop :P

SC2 ni nek buhuhu glede napredka v igrah. Je le končno ena strategija, katera je narejena tako kot je treba, ni bugov, vse je slick in super multiplayer community.

ladoslo ::

ArYeS je izjavil:

SC2 ni nek buhuhu glede napredka v igrah. Je le končno ena strategija, katera je narejena tako kot je treba, ni bugov, vse je slick in super multiplayer community.

Maš prou ja...

Drgač pa glede teh vaših strategij in tega...Jst sam nism nikol igrau strategij, ker so se mi zdele bedne. Ampak SC ni takšna strategija, kjer si nabereš miljardo enot in pol sam pev pev pev ampak je res nekej za tvoje možgančke. Moje mnenje pa je, da probejte c&c, pa vaše supreme komanderje, age of empires pa pol še sc pa boste vidli kje boste prej crknli.
Newschool: MPG X570 / Ryzen 5800X3D / RX 7900 XT / 64 GB ram / Fractal D7 XL
Oldschool: AMD K5 / 16 mb ram / 512 mb disk / win 95 / custom case

Ravnokar sem si naložu najnovejši patch, ko se prjavn u igro mi napiše da te igre nimam dodane na battle.net acc ampak pred tem patchem sem pa čist kul špilou.mislm do patcha 15 ko je blo.predn so jo za 2 tedna zaprli.
Kdo ve kaj je krivda ? (aja pa na battle.net kaže da mam starcraft 2 beta dodano)

ladoslo je izjavil:

Drgač pa glede teh vaših strategij in tega...Jst sam nism nikol igrau strategij, ker so se mi zdele bedne. Ampak SC ni takšna strategija, kjer si nabereš miljardo enot in pol sam pev pev pev ampak je res nekej za tvoje možgančke. Moje mnenje pa je, da probejte c&c, pa vaše supreme komanderje, age of empires pa pol še sc pa boste vidli kje boste prej crknli.

Kaj si pa ti hotel povedat? Če pravš, da nisi igral nobene strategije razen SC, potem imaš zelo ozek pregled nad RTS sceno...

Igral sem jih, vendar ne tako geekal kot sc.

ladoslo - se zgodi pri beta patcherju, samo jaz nisem mogel zadeve rešiti drugače, kot ponovna namestitev komplet vsega...
Drugače pa še vedno nisem v diamond league, vmes ko ni bilo bete sem igral Warcraft3 in pomanjkanje APM v SC2 se res pozna... dosti bolj, kot bi si mislil. Tako da po celem kupu porazov imam sedaj nekje 8 zaporednih zmag v platinum league :)
Janez Janša, 29.04.2014

Zheegec je izjavil:

ladoslo - se zgodi pri beta patcherju, samo jaz nisem mogel zadeve rešiti drugače, kot ponovna namestitev komplet vsega...

Ne razumeš me. Mene vrže že v igro, v login screen in se prijavim z accjem in mi napiše da igre nimam dodane na battle.net acc.

A to si update bete iz phase 1 nrdil? Da nisi zdaj ponovno downloadal ameriškega klienta, ker potem meta ta error ven.

še zmeri mam isti client in use, samo se mi je updatalo in to je to

STARCRAFT 2 WINGS OF LIBERTY-PRIHAJA
Igro bo v trgovini naprodaj 27.7., po pošti jo bomo pošiljali že dan prej.

Ta naslov pričakujemo v bližnji prihodnosti. Poslali vam ga bomo na dan izida brez zaračunavanja poštnine (okrog 4.-EUR). Obenem boste dobili še 2.-EUR popusta in tako skupaj prihranili kar 6.-EUR

cena artikla: 55.95 EUR

LOL? they can stick it where to Sun doesnt shine.

Platform.si
Platform cena: 47.99EUR
Brezplačna dostava

sevedno way to much za nekaj kaj se mi zdi pogojno uporabno in niti garantirano ni da bodo te mape narete za ta gejm, kot so za warcraft 3. I will pass.

def0r ::

Pesimist je izjavil:

sevedno way to much za nekaj kaj se mi zdi pogojno uporabno in niti garantirano ni da bodo te mape narete za ta gejm, kot so za warcraft 3. I will pass.

Dosti jih je ze narejenih :)

Ceprav mi je tole najbolj funny :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: def0r ()

Outsajder ::

Sem tole že vidu....hudo ja:))

Mene so tkole rickrollal. Sej se mi je zdel, da ne more bit DotA že portana v SC2, ampak sem probal, da vidm kaj je. :))

Skoraj je garantirano. Editor je glih ene 10x bolj zmogljiv kot W3 editor. Že kmal po izzidu bete so med drugim naredil: tetris, 3d dirkačino, 3d shooter, rpg, uno k od vrha dol gledaš in furaš avijonček, ...
Tud neke footmene so že naredil. V par mescih po izzidu bodo vse dobre W3 custom mape z W3 prenešene v SC.

Nejc1994 ::

Ne vem ampak nekje sm slisu da Dote ne bojo mogl zato ker ''heroji'' nimajo inventori slotov al neki tazga.

PS: Napaka

Check this out: http://www.playdota.com/forums/241932/d...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nejc1994 ()

nobodyelse ::

dobr sam pr sc2 se doto niti slucajno ne bo spilal tolk... bodo drugi custom mapsi, pac novi in drugacni, zakaj bi kdo probavov narest bolso doto v sc2 kot je v wc3...icefrog in ostali so usen vlozil 5+ let v doto...

Blizzard pravi, da ko bo enkrat sc2 editor leto, dve zunej bo folk take game delov, da si dons sploh ne morjo predstavlat. Sc2 taktika je Community gaming na hard....
Sej tud logicno, ce bo vec 10k sc2 fanov in programerjov razvijalo custom igre z zelo zmogljivim editorjem...Vecina teh ljudi drugace sploh nebi posvecalo free tima za ustvarjanje iger... Veliko se jih bo tega lotilo za biznis. Izkusne in rezultate iz wc3 vecina dobro pozna. Ze v doti se obrne a lot $$$. http://www.playdota.com/ je vredn 350000$+, cca. 150000 Daily Pageviews $ :) :) www.dota-league.com/ = 50000$+ in se par strani se najde.

Ze wc3 je naredil ful bum, neki novga, glede gaming community scene..
Kolk dalec bo sel sc2 bomo pa vidl cez kaksno leto, blizzard pomoje prcakuje da se velik velik bolj kot wc3...

Zgodovina sprememb…

def0r ::

Nejc1994 je izjavil:

Ne vem ampak nekje sm slisu da Dote ne bojo mogl zato ker ''heroji'' nimajo inventori slotov al neki tazga.

PS: Napaka

Check this out: http://www.playdota.com/forums/241932/d...

Saj tudi ne vidim potrebe po tem.
Glede na to da imas se na voljo League of Legends in Heroes of Newerth.

Inventory je že dolgo porihtan, pač DotA ne bo tista stvar katera bo najbolj igrana v SC2 custom, zna bit kaj novega :)

Mantis bo imel igro za 56eur!

platform.si -- hint hint

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ArYeS ()

ahac je izjavil:

Mene so tkole rickrollal. Sej se mi je zdel, da ne more bit DotA že portana v SC2, ampak sem probal, da vidm kaj je. :))

Skoraj je garantirano. Editor je glih ene 10x bolj zmogljiv kot W3 editor. Že kmal po izzidu bete so med drugim naredil: tetris, 3d dirkačino, 3d shooter, rpg, uno k od vrha dol gledaš in furaš avijonček, ...
Tud neke footmene so že naredil. V par mescih po izzidu bodo vse dobre W3 custom mape z W3 prenešene v SC.

kazi te drkacine pa shooter te malo.
««
8 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Strategy games (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
5612226 (1720) mtosev
»

Industrija reinkarnacij: V 4K ločljivosti se vrača legendarni StarCraft

Oddelek: Novice / Igre
3610317 (5463) opeter
»

StarCraft 2: Best of Slovenia #1

243329 (2052) def0r

Starcraft 2 beta key tekmovanje

393295 (2576) destroyer2k
»

StarCraft II prihaja julija (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
6420774 (18786) ahac

Več podobnih tem