Forum » Pomoč in nasveti » outlook express
outlook express
kampdany ::
Pozdravljeni!
Ker mi je crknila osnovna plošča sem vzel disk iz računalnika in ga vstavil v drugi PC, tako da so mi vsaj dokumenti ostali celi, razen prejeta pošta v outlooku, ki ne vem kako bi jo lahko prenesel iz diska. Se da to sploh naredit?
Ker mi je crknila osnovna plošča sem vzel disk iz računalnika in ga vstavil v drugi PC, tako da so mi vsaj dokumenti ostali celi, razen prejeta pošta v outlooku, ki ne vem kako bi jo lahko prenesel iz diska. Se da to sploh naredit?
dany
blackmack ::
Greš v C:\Documents and Settings\Uporabniški_račun\Local Settings\Application Data\Identities\{C5AFD50E-CE3C-4498-BC82-19C8D81B3BE6}\Microsoft\Outlook Express in si skopiraš baze v novo inštalacijo windowsov.
Da dobiš maile iz baz uporabi kakšen program npr. DBX extract.
Da dobiš maile iz baz uporabi kakšen program npr. DBX extract.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blackmack ()
zile ::
ker je skrita? Vklopi podporo skritim datotekam in mapam v raziskovalcu oz. total commanderju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uninstal OutlookOddelek: Programska oprema | 1998 (1656) | Duhec |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2603 (2355) | chrush |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2972 (2972) | Izi |
» | outlook express problemiOddelek: Omrežja in internet | 2503 (2427) | smetko |
» | Kako rešiti pošto iz OUTLOOKA ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2878 (2655) | Kriko |