Forum » Programska oprema » Problem z tiskanjem nalepnic
Problem z tiskanjem nalepnic
Saladin ::
V pisarni imam na vseh računalnikih sledeč problem:
Tiskanje nalepk po celi strani deluje pravilno. Prav tako tiskanje prve nalepke levo v prvi vrstici.
Ko pa izberem katerikoli drugo nalepko (2. stolpec, treja vrstica, itn.) pa mi printa samo v prvi vrstici zgoraj levo.
Dal sem custom velikost nalepk, vsake vrste predlog, ponovno sem reinstaliral word, celo tiskalnik smo že zamenjali - ampak težava ostaja.
Nič kritičnega, ampak nadležno vseeno. Any ideas?
Tiskanje nalepk po celi strani deluje pravilno. Prav tako tiskanje prve nalepke levo v prvi vrstici.
Ko pa izberem katerikoli drugo nalepko (2. stolpec, treja vrstica, itn.) pa mi printa samo v prvi vrstici zgoraj levo.
Dal sem custom velikost nalepk, vsake vrste predlog, ponovno sem reinstaliral word, celo tiskalnik smo že zamenjali - ampak težava ostaja.
Nič kritičnega, ampak nadležno vseeno. Any ideas?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EXCEL - poiskati besedni nizv koloni in vrstico kopirati na drugi listOddelek: Loža | 1675 (1460) | Malajlo |
» | Ecofont: varčevanje s črnilom, drugičOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6898 (5980) | crazyLIKEme |
» | Driver za Ethernet controller Acer Travelmate 2420Oddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (1175) | Najda |
» | Program za obdelavo naslovovOddelek: Programska oprema | 1525 (1426) | samix |
» | Prepoznava hitrosti procesorja pri nakupuOddelek: Strojna oprema | 779 (678) | gamer |