Forum » Pomoč in nasveti » Počasno odpiranje datotek
Počasno odpiranje datotek
dronyx ::
V zadnjih dneh se mi je na Windows XP SP2 pojavila težava, da zelo počasi odpira datoteke, če jih dvakrat kliknem v raziskovalcu. Zelo počasi pomeni praktično minuto ali še več, kar se je prej odprlo v hipu. Če datoteko odprem iz nekega programa, recimo Worda, se odpre takoj.
Na računalniku ni virusa in nima ostalih okužb. V "task managerju" ni videti, da bi računalnik v tem času sploh kaj drugega počel. Na začetku ko datoteko dvakrat kliknem sicer nekaj bere po disku, potem pa se za kakšno minuto povsem ustavi, pokaže peščeno uro in potem šele odpre datoteko.
Kakšna ideja, kaj mu je?
Na računalniku ni virusa in nima ostalih okužb. V "task managerju" ni videti, da bi računalnik v tem času sploh kaj drugega počel. Na začetku ko datoteko dvakrat kliknem sicer nekaj bere po disku, potem pa se za kakšno minuto povsem ustavi, pokaže peščeno uro in potem šele odpre datoteko.
Kakšna ideja, kaj mu je?
farko ::
Kako si lahko 100% da ni okužb.Naredi antivrusnega pa poskusi še s cccleanerjem pa bi po mojem mogl delat brezhibno.
farko
dronyx ::
Sem 100%, ker je služben računalnik in ima vso možno zaščito, posodobljeno nekajkrat na dan in ne počnem nič takega, da bi se okužil.
Explorer deluje normalno hitro v varnem zagonu in presenetljivo se datoteke normalno hitro odpirajo tudi v običajnem zagonu, če uporabim Total Commander.
Explorer deluje normalno hitro v varnem zagonu in presenetljivo se datoteke normalno hitro odpirajo tudi v običajnem zagonu, če uporabim Total Commander.
crniangeo ::
Kaj imaš vse inštalirano ? Kakšen google addon, toolbari ? Google Desktop Search ?
Drugače poskusi z onemogocitvijo nek indexing.. ne vem točno z glave :-) Desni klik na disk , properties, spodaj je ena kljukica na fast indexing or smth ..
Kateri antivirus imate? Nod32, norman, symantec? :-)
Drugače poskusi z onemogocitvijo nek indexing.. ne vem točno z glave :-) Desni klik na disk , properties, spodaj je ena kljukica na fast indexing or smth ..
Kateri antivirus imate? Nod32, norman, symantec? :-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2455 (1934) | opeter |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44116 (26156) | BorutK-73 |
» | Nenormalno počasen internet - pomočOddelek: Omrežja in internet | 5650 (5132) | --MiRaLdInJo |
» | Win 7 - kaj je narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 2280 (1737) | Grizzly |
» | racunalnik mi zelo pocasi dela!!!!!!za popizditOddelek: Pomoč in nasveti | 4883 (4515) | bobby |