Forum » Kaj kupiti » Amd Tray- kaj vsebuje?
Amd Tray- kaj vsebuje?
>>><<< ::
Pred kratkim sem kupil AMD X2 tray. Dobil sem samo procesor v plastični škatlici in neoriginalno embalažo. Zanima me,če vse štima in ali bi moral dobiti original škatlo od AMD-ja.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Cveto ::
Dobil si to kar si plačal. Cene za "tray" izvedbo veljajo za procesorje pakirane na "pladnju", torej po več skupaj. Naši prodajalci potem to prodajajo enega po enega, čeprav po navodilih AMD-ja tega ne bi smeli, saj so teko pakirani procesorji namenjni OEM bgradnji v sisteme. Če bi rad lepo škatlo z vsem pripadajočim (procesor, hladilnik, nalepke, navodila, garancija...) potem kupi "Box" oziroma "Retail" verzijo.
>>><<< ::
Problem je, ker gre za socket 939 in dvojedernika BOX v SLO več ne dobim. Če ga pa vseeno kje najdem pa samo na debelo gledam ceno.
Takšen je TRAY procesor?
Takšen je TRAY procesor?
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Cveto ::
Točno takšen!
Dobiš procesor v plastični embalaži in to je to. S939 itak že nekaj časa ne delajo več tako da verjetno res ni upanja na box varianto. Mlacom je pomoje nekje kupil ene stare zaloge in zdaj to prodaja za med.
Dobiš procesor v plastični embalaži in to je to. S939 itak že nekaj časa ne delajo več tako da verjetno res ni upanja na box varianto. Mlacom je pomoje nekje kupil ene stare zaloge in zdaj to prodaja za med.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD Athlon 64 3000+Oddelek: Kaj kupiti | 2910 (1760) | bluefish |
» | Dober stroj na vodnoOddelek: Kaj kupiti | 7384 (6717) | galu |
» | Pentium D 820(775) ali Athlon 64(AM2) 3500+Oddelek: Kaj kupiti | 1207 (991) | jELKO |
» | opteron s939 kje? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 14343 (8535) | Primoz78 |
» | AMD procesorji z BOXOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1296 (1096) | gabl136 |