» »

Kiberpipa se zbuja po prvem maju

Kiberpipa se zbuja po prvem maju

Slo-Tech - Videonadzor, kompaktni fotoaparati, radijsko vodenje in leteče naprave niso le sestavni deli distopične prihodnosti. V torek, 8. maja ob 19.00 vam bo Jure Koren podal pregled posnetkov, nepremičnih in gibljivih, narejenih s pomočjo letalnih in malo manj letalnih naprav, ter kratko predavanje o tem, kako take posnetke in igrače, s katerimi jih lahko posnamemo, napravimo sami. V Ptičji perspektivi.

Od 29. aprila do 2. maja se je v Las Vegasu odvijala konferenca Mix07, kjer Microsoft predstavlja svoje spletne tehnologije kakršna je trenutno vroči Silverlight. Kaj vse je bilo tam videti bo poročal Marko Mrdjenovič v sredo ob 19.00, na Spletnih uricah.

V četrtek pa bo na Večeru inovativnih in podjetnih o Podjetništvu iz investitorjeve perspektivepredaval Jure Mikuž. Predavanje se bo govorilo o temah kot so: moč tehnološkega razvoja, moč podjetniških idej ter vpliv na razvoj finančnih trgov, kako nastopiti pred investitorjem in predstaviti svojo podjetniško idejo in oblike sodelovanja med skladi tveganega kapitala in podjetniki in podobno. Obvezne so prijave, vabljeni!

3 komentarji

edge540 ::

To z kamero na letalu mam že dolgo željo narediti. Po možnosti z živim prenosom slike. Ma kdo kaj izkušenj s tem? Imam letalo, ki bi lahko preneslo kakšnih 500-700 gramov dodatne mase.

overlord_tm ::

Modelarji.com

Član luigidon se je ukvarjal s tem. Na letalu je imel kamero in oddajnik, na tleh pa je sliko sprejemal na TV (nevem če je pozneje celo predelal da se je videlo na računalniku)

Boeing ::

Hehe, easystar... klasika za takšne štose :)
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slo-Tech napovednik: To so brezplačni dogodki tega tedna 22. - 28. maj

Oddelek: Novice / Kriptovalute
137665 (6508) estons
»

Kiberpipa vabi

Oddelek: Novice / Kiberpipa
63247 (2734) techfreak :)
»

Spletne urice: Django

Oddelek: Novice / Kiberpipa
144105 (3324) Nerdor
»

Spletne urice: Razvoj vsebine za mobilne platforme

Oddelek: Novice / Kiberpipa
63093 (2762) Gizmo_X
»

Pipin odprti termin: Vemo, kaj ste počeli to poletje

Oddelek: Novice / Kiberpipa
83313 (2731) Bakunin

Več podobnih tem