Forum » Kaj kupiti » Ohišje v rangu 100eur
Ohišje v rangu 100eur
crusader ::
Živjo,
zanima me, katero ohišje je po vašem mnenju najboljša izbira za tako vsoto (+- par eur). Važno je, da je poskrbljeno za dobro hlajenje in da je dovolj prostorno za vgradnjo vodnega hlajenja. No, pa da je dovolj kvalitetno narejeno, da se ne prenašajo tresljaji iz cdromov ter diskov. Imam možnost dobiti Thermaltake Xaser 3, bi to bila dobra opcija?
Hvala za odgovore!
zanima me, katero ohišje je po vašem mnenju najboljša izbira za tako vsoto (+- par eur). Važno je, da je poskrbljeno za dobro hlajenje in da je dovolj prostorno za vgradnjo vodnega hlajenja. No, pa da je dovolj kvalitetno narejeno, da se ne prenašajo tresljaji iz cdromov ter diskov. Imam možnost dobiti Thermaltake Xaser 3, bi to bila dobra opcija?
Hvala za odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje LGA755 Core 2 Duo - kateri hladilnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10143 (8278) | Jst |
» | Katere 120 in 92 mm ventilatorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1704 (1496) | bajker |
» | Ker hladilnik za P4 socket 775Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1783 (1701) | odfukanc |
» | kaj si misliteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1532 (1322) | darq7 |
» | Hladilnik za axp2500+Oddelek: Kaj kupiti | 1434 (1401) | AndrewSmith |