Forum » Kaj kupiti » Nakup matične plošče!
Nakup matične plošče!
hyper x ::
Zdravo!
Imam procesor Intel Pentium 4 in rad bi si kupil novo matično ploščo do vrednosti 20k oz 80 evrou. Grafična je na 8x agp vodilo!
Razmišljal sem o tej plati vendar me je zmotilo podnožje! Prej sm imel namreč plato z podnožjem 478.
link
Prosim za pomoč pri nakupu!
LP
Imam procesor Intel Pentium 4 in rad bi si kupil novo matično ploščo do vrednosti 20k oz 80 evrou. Grafična je na 8x agp vodilo!
Razmišljal sem o tej plati vendar me je zmotilo podnožje! Prej sm imel namreč plato z podnožjem 478.
link
Prosim za pomoč pri nakupu!
LP
hyper x is back
- spremenil: hyper x ()
jest10 ::
Torej če malo pomisliš, boš verjetno prišel do ugotovitve, da procesor z 478 podnožjem ne bo pasal na 775 plato
Ti moraš iskati plato z 478 podnožjem. Ali pa če poleg matične kupiš tudi nov procesor...
Ti moraš iskati plato z 478 podnožjem. Ali pa če poleg matične kupiš tudi nov procesor...
hyper x ::
Aha, sam jaz rabim plato z režo oz vodilom agp 8x, prej omenjena plata pa ima samo pci-E 16x!
hyper x is back
bluefish ::
sicer nič čudnega, platforma je že stara. Verjetno bi bilo še najbolje, da zamenjaš matično in procesor. Obstoječi RAM-i bodo še zmeraj uporabni. Sicer sem našel še eno plato, ki ima AGP in 478, vendar je cena okoli 60k bivših tolarjev, kar pa je brezveze.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava starega procesorjaOddelek: Strojna oprema | 2100 (1888) | jat2406 |
» | Plata: procesor 478, xpress 16x pciOddelek: Kaj kupiti | 1590 (1466) | jan01 |
» | Novi procesorOddelek: Kaj kupiti | 1159 (1014) | jan01 |
» | Katero matično ploščoOddelek: Kaj kupiti | 2047 (1475) | GrimReaper |
» | Pomoc pri nakupu plate in procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 1911 (1553) | Racunalnik |