» »

Logitech MX518

Logitech MX518

gavro ::

To misko sem kupil pred dvema letoma ali se malo vec. In sicer tezava se je zacela v tem da je po 6 mesecih miska preprosto zmrznila v igrici za nekaj trenutkov in nato spet delala normalno..tako se je stopnjevalo se nekaj casa nakar preprosto zmrzne in moram reseterati...za misko imam instalerane driverje in je prklopljena v tisti zeleni prikljucek...ce jo vklopim v USB za katerega nimam driverjem in jih nikako nisem mogel dobiti miska ne dobi signala in ne more delovati...pred to misko sem imel se 6 misk katerih problem je bil cisto enak...ko sem dal misko na servis so mi rekli da miska dela brez problemov..da sem preveril ce je to res sem dal misko prijatleju on pa meni svojo navadno opticno logitech in lej ga zlomka..njemu deluje cisto OK brez kakrsnega koli zmrzovanja in nima driverjev isntaliranih za misko...meni je tudi njegova delala brez problemov vendar sva si nazaj izmenjala miski po skoraj letu in pou da vidiva ce mi bo delala mx518 in spet zmrzuje! ce ima kdo kaksno resitev se res zelo zelo zelo zahvaljujem!!!

P.S. sedaj bom zbrisal driverje za misko in pogledal ce bo bolje vi pa morebitne resitve objavite

miska zmrzuje samo v igricah in ne v winsih
Lp
  • spremenil: gavro ()

KandazaR ::

Lepo vklop preko usb-ja. Pa poglej če imaš posnete driverje za usb (to so tisti cd ki si ga dobil polek matične). Potem pa posnem še priložene driverje od miške.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KandazaR ()

gavro ::

brez miskinega driverja je enak problem...zdej na cdju od maticne pise da je gor tud driver za USB kokr razumem anglesk..ko se to isntaleru opazm v device managerju da se tud za usb insaleral neki ampak ko dam usb kljucek notri pise samo "device not recognized" kar pomeni kot da imam napacen driver za usb...kaksen nasvet?

dukenukem ::

kere winse pa maš ? sj v sp1 xpjih je že notr usb2.0 driver, al maš v biosu vklopljen usb 2.0,lahko ti pomaga updejt biosa, ene abitke so mele probleme z usb, dokler nisi biosa zamenal ;)

gavro ::

problem tud tici kle...maticna je od matsonica...z njihove strani pa nemorem pobrati tistih updejtov za bios ker noce potegnt dol z strani...sm tud prjatle prasu da downloadajo zame to pa jim tud ni hotl dol potegnt...mam pa XP sp2

maticna pa je: Matsonic MS9047C+ pa v aidi32 mi pise da je bios iz leta 2002 in je potreben kasnega updejta...sam ka nemorem dobit z njihove strani :'( :( :'(

gavro ::

HELP PLS!!!:O :O


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

usb device not recognized

Oddelek: Strojna oprema
143036 (1506) RutS
»

Miš in tipkovnica se občasno ne odzivata

Oddelek: Strojna oprema
352265 (1934) bluefish
»

Kurzor od miške zmrzuje

Oddelek: Operacijski sistemi
61004 (960) Ali-baba
»

Miška Razer Diamondback (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
533418 (2560) frudi
»

problem z misko

Oddelek: Pomoč in nasveti
9915 (821) NighthawkSLO

Več podobnih tem